To je to što me zanima!

Maja-Paola je nakon Big Brothera krenula u politiku

Maja-Paola Sestrić prije dvije godine sudjelovala je u Big Brotheru. Sada se nalazi na izbornoj listi nezavisnog kandidata za gradonačelnika D. Rese
Vidi originalni članak

Bivša BB stanaka Maja-Paola Sestrić nalazi se na izbornoj listi nezavisnog kandidata za gradonačelnika Duge Rese Branka Primužaka. Zvijezda reality showa RTL-a od prije dvije godine govorila je kako želi biti glumica. No, sada se našla i u političkim vodama rame uz rame sa poduzetnicima, liječnicima i ostalim poznatim, ali i politički iskusnim Dugorešanima.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • kekamama 30.04.2009.

    ma jadni ste do bola! maja je zakon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • kalimeroNa2 30.04.2009.

    Palco....pa latili smo se :)

  • kalimeroNa2 30.04.2009.

    ...i onda je svizac zamotao cokoladu, trnoruzica se pomirila sa svojim posestrama, snjeguljica od sada jede samo kruske, mladen burnac propjevao, hrvatska je sloveniji dala piran a slovenija hrvatskoj pol triglava i 100E, Sanader kupio sat na hrelicu, spuzvabob je vidio Isusa, kojot je uhvatio pticu trkacicu, ja sam dobio na lotu a penzici vece penzije, grcka je priznala makedoniju, Mura je promijenila ima u Mudra, Ante se okupao a Simona postala predsjednica Hrvatske....ovo zadnje nije niti tako neostvarivo...Jad i bijeda su nasa jedina realnost kad svaki drogeras i oportunist moze u politiku. FUJ!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare