To je to što me zanima!

Maja podijelila najnoviju fotku, trbuh sve veći: U 7. mjesecu smo

Pjevačica je tom prigodom odjenula vunenu haljinu, a ruke je stavila na trbuščić. Fanovi su oduševljeni, a jedan od njih joj je na društvenoj mreži poručio: 'Majo, izgledaš super'
Vidi originalni članak

Maja Šuput Tatarinov (41) je odavno odlučila pratitelje na društvenim mrežama svakodnevno obavještavati o dolasku prinove.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- I ušli smo u 7. mjesec. Rastemo. Trudna 28 tjedana - napisala je sada u opis fotografije na kojoj pozira pored božićnog drvca.

Pjevačica je tom prigodom odjenula vunenu haljinu, a ruke je stavila na trbuščić. Fanovi su oduševljeni.

- Majo, izgledaš super, još skoro dva miseca i trebala bi beba doći na svijet, najvažnije da bude živo i zdravo! - jedan je od komentara.

STAJLING ZA DOČEK Šuput pokazala trudnički trbuh u uskoj haljini: Slavila s mužem

Glazbenica, koja je nedavno otkrila kako čeka sina, Novu godinu je dočekala u društvu supruga Nenada Tatarinova (37). Na društvenim mrežama podijelila je stajling kojim je ušla u 2021.

Odjenula je usku, dugu bijelu haljinu, kojom je naglasila trudnički trbuščić, a Nenad je imao klasično crno odijelo te bijelu košulju. Maja je prvog dana 2021. objavila fotografiju s ultrazvuka. 

- Je li gotova 2020.? Je li stvarno prošla? Smijem maknuti ruku i reći: 'Dobro nam došla nova 2021.?' Od najvećeg srca želim vam samo dvije stvari - da budete zdravi i da imate mirno tlo. Bez svega ostalog očito možemo dragi moji. Idemo u novi život, jači i složniji no ikada. Samo ljubav - napisala je tada.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • snooky 07.01.2021.

    Ljudi grozni ste novi zivot dolazi a vi ovakve komentare. Pa nije Maja kriva sto je potres bio ali zena se ima pravo radovati svome djetetu. Ima komentar di netko uspoređuje svoga valjda zivotinju šarave trbuh svaki dan veci. Bas ste svi dvolicni i licimjerni🤮. Majo uzivaj u svojoj trudnoci ❤

  • mali.kasper 07.01.2021.

    Ja sam mislio da smo u prvom mjesecu

  • 07.01.2021.

    Sretno Majo!! Bebica raste i stize, ima li u zivotu radosnijeg perioda i veselijeg trenutka🙏

Komentiraj...
Vidi sve komentare