To je to što me zanima!

Maja Šuput i Lana Čermak VIP gošće na partyju u Aquariusu

Pjevačica i unuka generala Ivana Čermaka zajedno su uživale uz čašu šampanjca na jednom od after partyja u Aquariusu na Zrću. Bile su VIP gošće kluba
Vidi originalni članak

Nakon što je obišla neke od najatraktivnijih turističkih lokacija po svijetu, Izrael i St. Tropez, naša pjevačica Maja Šuput nastavila je svoj odmor u Aquariusu na Zrću, gdje se upravo održava Feel Free Fest. Maja se ovih dana vratila ljetnim gažama, a predah između nastupa iskoristila je za čašu šampanjca na jednom od popularnih after partyja u Aquariusu. 

Pjevačica je odmarala u društvu Lane Gadže Čermak, unuke generala Ivana Čermaka, koja se trenutačno odmara u Hrvatskoj. Lana, inače bivša djevojka Vedrana Ćorluke, koristi svaki trenutak kako bi uživala u ljetu prije nego što se vrati u London gdje studira i radi. 

Odjevene u ležerno popodnevno izdanje, cure su uživale u ritmovima DJ-eva Crazibiza i Gregori Klosmana, koji su zaduženi za odličan provod na Aquariusovom Feel Free Festu.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • Ubananismo 30.07.2013.

    mozda je carli i jednu i drugu nategnuo , u svakom slucaju posvuduse

  • mariocalabrese 30.07.2013.

    Domoljubnih Lopuza djeca i unucad mogu da studiraju u Londonu i drugim svjetskim metropolama gdje jedna godina studiranja kosta i do pedeset tisuca Eura a Blentavci koji slave takve djenerale i Lopine ne mogu svojoj djeci kupiti ni AUTONUSNU KARTU Nustar Vukovar. Zivjeli nasi djenerali manje vise prijeratni kokosari !!!

  • Mali Darak 29.07.2013.

    E pa ljudi dragi , neki od vas ne znaju brojati koliko Čermak ima trsova vinove loze i još štošta , samo bi osuđivali i brojali novce u tuđem novčaniku a potrudit se i zaraditi koju kunu pa makar i cijepajući drva , e to baš ne ide , evo traži čovjek već dva tjedna radnika za farmu krava , jok , nitko neće ni da čuje ali socijalu prima bez imalo srama , joj koji smo mi čudan narod , i dobro nam je , kakvi jesmo

Komentiraj...
Vidi sve komentare