To je to što me zanima!

Maja objavila neviđene fotke s vjenčanja: 'Ljubavi, sretna ti druga godina najljepšeg braka'

'Nisam boljem mogla reći 'da'. Sretna ti druga godišnjica najljepšeg braka, ljubavi. Do zauvijek pa opet', napisala je Maja u objavi povodom njihovog slavlja
Vidi originalni članak

Maja Šuput (41) i Nenad Tatarinov (38) danas slave drugu godišnjicu braka. Pjevačica je sudbonosno 'da' izrekla u luksuznoj vili Meneghetti u istarskim Balama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Sretni par je za svadbu unajmio nekoliko kamermana i dronove koji su neprestano snimali i slikali.  Na svadbi je zapjevala operna pjevačica i Majina prijateljica Martina Tomčić (46), a mladenka je tijekom cjelodnevne ceremonije promijenila tri vjenčanice.

VESELA OBITELJ... Maja novom fotkom raznježila svoje pratitelje: 'Sretni Šuputići'
Jedna je bila za prijem gostiju prije same ceremonije, druga, koju je dizajnirao Marko Grubnić (37), bila je za sam čin, a treća, nešto kraća, je bila za rezanje torte.

Par se ugodno opustio tijekom proslave, slavilo se dugo u noć i plesalo uz stihove pjesme 'Vadi kume keš, keš, nema noćas 'oš, 'neš'. Predivna vila smještena pored Rovinja omogućila je svim gostima ugodnu proslavu daleko od svih znatiželjnika.

Slučajni prolaznik idućeg jutra primijetio je Maju kako sa šeširom na glavi i papučama uskočila u vozilo za golf, ali bez supruga Nenada.

-  Nije izgledala svježa kao rosa, ali to je normalno kad se noć prije udala. Vozili su se po imanju i izgledalo je kao da traži nešto. Ili nekog, budući da Nenad nije bio s njom. Jedan dan u braku i već ga je izgubila - šalio se očevidac. 

Supružnici su ove godine proširili svoju obitelj, kada je Maja u ožujku rodila sina Blooma. Pjevačica ne krije koliko voli sina i koliko joj znači.

- Toliko smo zaljubljeni u njega da je sve ostalo potpuno nebitno! - napisala je pored jedne u nizu fotografija.

BLOOM JOJ JE PROMIJENIO ŽIVOT Emotivna Maja čestitala svim majkama: Hvala ti, učinio si me najsretnijom mamom na svijetu

Maleni je već otišao na svoj prvi odmor, upio prve zrake sunca, dobio vlastitu sobu i postao članom nogometnog kluba Rijeka.

Što ga sve još čeka, jedino znaju njegovi ponosni roditelji.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Bocwanna 11.05.2021.

    Prodajem karaOke slušalice,

  • snjeska6882 11.05.2021.

    A šta je s modnim mačkom? Grubnića ni blizu???

  • chandler 11.05.2021.

    Žena uživa u svom životu, svom novcu, svojem sinu i tačno ju zaboli šta će tko od nas reći i misliti. I baš mi je zbog toga kul.

Komentiraj...
Vidi sve komentare