To je to što me zanima!

Maja Šuput je na pozornici pjevala s mladim glazbenicima

Natjecatelj Matej Presnac, koji strastveno svira tamburicu već jedanaest godina, s dvojicom prijatelja pokazat će svoje glazbeno umijeće
Vidi originalni članak

Peta po redu emisija Supertalenta donosi pregršt zabave te nove, sjajne talente. Vidjet ćemo zanimljive akrobate koji upozoravaju 'ovo ne radite kod kuće' , atraktivne cirkuske točke, plesače s raznim plesnim stilovima, kao i inspirativne glazbenike i pjevače.

Natjecatelj Matej Presnac, koji strastveno svira tamburicu već jedanaest godina,  s dvojicom prijatelja pokazat će svoje glazbeno umijeće, a prije nego li mu žiri uputi komentar na nastup, Matej će zamoliti Maju Šuput da se popne na pozornici i zapjeva s njima.

Svakako inspirativan nastup osigurat će i glazbeni sastav Deaf band Dlan kojega čini sedmeročlana skupina glazbenika koji sviraju i pjevaju na dva jezika - glasovnom i znakovnom. Samo dvoje od njih su čujeće osobe, dok ostali osjećaju glazbu – vibracijama. 

- Prepustimo se osjećajima i to je to. Osjećamo glazbu - kažu te dodaju kako je njihova misija zabaviti i educirati publiku.

Gledatelje će pokušati zabaviti i Anđelko Kečkeš, koji dolazi iz Osijeka, a predstavit će se talentom pričanja šala i viceva. 

- Ljudima treba vratiti osmijehe na lice -  tvrdi Anđelko koji obožava zabavljati ljude na vjenčanjima i drugim okupljanjima..

Zabavnu petu epizodu Supertalenta ne propustite ni ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • UrsaMinor 19.10.2017.

    Meni su te špage oko nogu odvratne. Imam osjećaj da joj se to sve bude urezalo i da joj se ne znam budu vene ubile s tim. Jooj. Boli me dok gledam.

  • Iskrena mala 19.10.2017.

    Da li netko zna gdje je Maja kupila ove sandalice? Netko vidio negdje?

  • zvrkoreporter2 18.10.2017.

    Pjeva ona i u libanonu za 600 eura po satu

Komentiraj...
Vidi sve komentare