Obavijesti

Show

Komentari 4

Maja Šuput je na pozornici pjevala s mladim glazbenicima

Maja Šuput je na pozornici pjevala s mladim glazbenicima
1

Natjecatelj Matej Presnac, koji strastveno svira tamburicu već jedanaest godina, s dvojicom prijatelja pokazat će svoje glazbeno umijeće

VIDEO

Peta po redu emisija Supertalenta donosi pregršt zabave te nove, sjajne talente. Vidjet ćemo zanimljive akrobate koji upozoravaju 'ovo ne radite kod kuće' , atraktivne cirkuske točke, plesače s raznim plesnim stilovima, kao i inspirativne glazbenike i pjevače.

Natjecatelj Matej Presnac, koji strastveno svira tamburicu već jedanaest godina,  s dvojicom prijatelja pokazat će svoje glazbeno umijeće, a prije nego li mu žiri uputi komentar na nastup, Matej će zamoliti Maju Šuput da se popne na pozornici i zapjeva s njima.

Svakako inspirativan nastup osigurat će i glazbeni sastav Deaf band Dlan kojega čini sedmeročlana skupina glazbenika koji sviraju i pjevaju na dva jezika - glasovnom i znakovnom. Samo dvoje od njih su čujeće osobe, dok ostali osjećaju glazbu – vibracijama. 

- Prepustimo se osjećajima i to je to. Osjećamo glazbu - kažu te dodaju kako je njihova misija zabaviti i educirati publiku.

Gledatelje će pokušati zabaviti i Anđelko Kečkeš, koji dolazi iz Osijeka, a predstavit će se talentom pričanja šala i viceva. 

- Ljudima treba vratiti osmijehe na lice -  tvrdi Anđelko koji obožava zabavljati ljude na vjenčanjima i drugim okupljanjima..

Zabavnu petu epizodu Supertalenta ne propustite ni ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu