To je to što me zanima!

Maja Šuput pozirala u golišavoj haljini, fanovi zbunjeni: Vidjeli smo ovo, ali na nekom drugom

Kendall je sličnu haljinu nosila na prijateljičino vjenčanje prošle godine, a fanovi su je iskritizirali
Vidi originalni članak

Pjevačica i voditeljica Maja Šuput (43) uživa na obiteljskom odmoru u Dubaiju, a obožavateljima je za oko zapela haljina u kojoj se fotografirala u luksuznom restoranu.

Naime, Maja je za ovaj izlazak odabrala usku crnu haljinu s prorezima na trbuhu koja ističe utreniranu figuru, ali i atribute te elegantni rep. No, neki su istaknuli da Majina haljina neporecivo podsjeća na haljinu koju je manekenka Kendall Jenner (27) nosila za vjenčanje prijateljice Lauren Perez prošle godine.

Čini se da ova haljina nosi neku lošu sreću, jer se i Kendall našla na meti kritika kada ju je obukla. Nakon što je podijelila fotografije s vjenčanja na Instagramu, našla se na meti negativnih komentara. Mnogi su smatrali da je toliko otvorena haljina izuzetno neprimjerena za nositi na vjenčanje. 

ANKETA: ŠTO VI MISLITE? Kendall prozvali zbog oskudne haljine na svadbi, stručnjaci za bonton tvrde: 'Neprikladna je'

Ipak, ni Maju niti Kendall ne diraju kritike. Naša je pjevačica u haljini objavila i kratki video u kojem je pokazala da ju negativa ne dotiče. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Luna777 15.03.2023.

    Nisam puritanka, ali ovo mi je odurno.

  • zakućuspreman 15.03.2023.

    Fanovi,ma dajteee

  • 🦋reti 🦋 15.03.2023.

    Haljina joj baš i ne stoji ali to nju ionako ne dira previše. Da se obazire na komentare ne bi ni izlazila iz kuće. Tako da, kad već može i zna neka gušta u životu. Dežurnih uvijek ima i biti će.

Komentiraj...
Vidi sve komentare