Show

Komentari 11

Kendall prozvali zbog oskudne haljine na svadbi, stručnjaci za bonton tvrde: 'Neprikladna je'

Kendall prozvali zbog oskudne haljine na svadbi, stručnjaci za bonton tvrde: 'Neprikladna je'

Manekenka je podigla prašinu kada se pojavila na prijateljičinom vjenčanju u minijaturnoj haljini. Iako je izgledala sjajno, mnogi smatraju da je pretjerala

Modni odabir Kendall Jenner (26) za prijateljičino vjenčanje već je danima 'goruća' tema na društvenim mrežama. Naime, manekenka je odabrala oskudnu crnu haljinu koju mnogi smatraju 'neprimjerenom'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Jenner je pozirala u društvu supermodela Belle Hadid (25) i Hailey Bieber (24), supruge Justina Biebera (27), a fotke su objavile na društvenim mrežama.

Kendall je minijaturnom haljinom koja više otkriva nego skriva uspjela baciti u drugi plan čak i spomenute dvije poznate ljepotice.

- Ovo je tako bezukusno. Nadam se da je mladenka ovo odobrila, iako sumnjam - glasio je jedan od Tweetova o ovoj temi. Portal USA Today otišao je korak dalje i za mišljenje pitao stručnjake za bonton.

- Haljina je fantastična. Prekrasna je. Jako joj dobro stoji. No, jednostavno nije haljina koju biste trebali nositi na vjenčanje -  rekla je  stručnjakinja za bonton Elaine Swann.

- Jedna od prvih smjernica bontona u pogledu toga što odjenuti na vjenčanje je ne nositi bijelo ili boje bliske bijeloj. Druga smjernica je vezana za vlastitu prosudbu, to je da ne nosimo ništa što bi moglo zasjeniti mladenku - zaključila je.

Najčitaniji članci