To je to što me zanima!

Maja Šuput skinula se u gaćice i pozvala sve na vruće tulume

KRALJICA LJETNIH GAŽA Broj 1. si ovo ljeto. Svaka čast!,napisao je netko od pratitelja koji, sudeći prema komentarima, jedva čekaju ljetne fešte u Majinoj režiji
Vidi originalni članak

Maja Šuput (37) nakon odmora na grčkom Mykonosu, gdje je partijala i pozirala 'kao od majke rođena', nastavlja 'udarničkim' tempom.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vrckava pjevačica se skinula u gaćice i i 'okinula' selfie u ogledalu, a rezultatom fotkanja pohvalila se na Instagramu. U opisu fotografije pozvala je fanove na predstojeće gaže diljem zemlje.

- Broj 1. si ovo ljeto. Svaka čast! - napisao je netko od pratitelja koji, sudeći prema komentarima, jedva čekaju ljetne fešte u Majinoj režiji.

Podsjetimo, pjevačica je nedavno objavila spot za svoju novu pjesmu naziva 'Kamikaza', a na snimaju istog marljivo je radila na dobrosusjedskim odnosima sa Slovencima.

Idi na 24sata

Komentari 79

  • nenad37 09.08.2017.

    Fakat prošetam Trgom,u centru,Ilicom,a ono komada,curka,ženskih,mali milion,ne znam gdje da se okrenem,lijevo,desno,naprijed,odozada,kakva Maja Šuput,Lidija Bačička,užas,plastika,pa jeste vi čuli za Anu Sasso to je p....,ženska.

  • čomizlo 05.08.2017.

    onda se čude što ih zovu pjevaljkama ,sponzorušama,starletama,,,,,,naravno dive/doris,josipa,tereza,gabi itd/nitko nije vidio u ovakvom izdanju,jer njihov je talent i veličina neupitan pa im ovakvo izdanje nije trebalo zato i jesu dive za razliku od ovakvih

  • čomizlo 05.08.2017.

    što manje talenta više guzica i sisa mora se nečim održat na estradi

Komentiraj...
Vidi sve komentare