To je to što me zanima!

Maja Šuput Tatarinov zablistala je u mini haljini od deset eura!

Pjevačica je ovog vikenda zabavljala publiku u Sv. Martinu na Muri, a za tu je prigodu obukla haljinu s prorezima
Vidi originalni članak

Pjevačica Maja Šuput (44) često oduševljava svojim upečatljivim modnim kombinacijama. Nekada su to skupi outfiti, ali na posljednjem je koncertu zablistala u haljini od deset eura. 

PET CRVENIH RUŽA ZA 'SUPERTALENT' Maja Šuput u kosi ima svježe ruže: 'Čekali smo da se otvore, stavljali smo ih u toplu vodu...'

Pjevačica je nastupila u Svetom Martinu na Muri, a nosila je crnu haljinu s prorezima. Minicu je iskombinirala s visokim srebrnim čizmama, a na ramenu je imala sjajne resice. 

Na popustu je

Haljinu je moguće kupiti na stranici ASOS, a njezina originalna cijena je 34 eura. Trenutno na popustu stoji 10.50 eura, a riječ je o marki Kyo the Brand. 

Za Majine prepoznatljive modne kombinacije već je godinama zadužen njezin stilist Marko Grubnić. Nedavno je pjevačica u 'Supertalentu' zablistala u crno-crvenoj kombinaciji, a u kosi je nosila svježe ruže. 

- Mislim da je Maja u ovoj drugoj polufinalnoj emisiji baš prava diva, koja ima 'ciao Kim' frizuru, malo podsjeća na miks Talijanke i Španjolke, jer naime, moja velika želja, koju dugo već planiram je staviti joj prave ruže u kosu. Baš sam čekao trenutak da dobijemo tu priliku i da se posloži takav outfit da mogu napravit stajling s pravim, živim ružama. Moram priznat da ni te ruže nisam prepuštao slučaju nego sam ih pomno birao. Birao se pravi trenutak, vjerovali ili ne, kad će se ruže dovoljno otvoriti, da ne budu pupoljci ni prerascvjetane - otkrio je Marko.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • ŠTEF75 11.12.2023.

    Tatarinka " blista " u haljinama kao što njen prijatelj blista zubalom.

  • bree77 10.12.2023.

    Ajme,a što ne nosi ona samo skupo i fancy.....

  • BabaYaga 10.12.2023.

    ASOS je napredak u odnosu na Aliexpress 😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare