To je to što me zanima!

Maja Šuput u avionu 'učila' dečka kako da pozira kao profić

Iako je u čarima 'arapskog Disneylanda' inače po običaju uživala s najboljim prijateljem, stilistom Markom Grubnićem, Nenad po stilu nije ni najmanje zaostajao za njim
Vidi originalni članak

Pjevačica Maja Šuput (38) otputovala je sa svojim dečkom, direktorom šibenskog hotelskog kompleksa, Nenadom Tatarinovim (34) na godišnji odmor u Dubai. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Konačno odmor. Zasluženo i dočekano na destinaciju broj jedan - rekla je Zagrepčanka. 

NJEGUJE ZAPOSLENIKE Što će joj dečko reći? Maja je namazala svog tjelohranitelja

Iako je u čarima 'arapskog Disneylanda' inače po običaju uživala s najboljim prijateljem, stilistom Markom Grubnićem (35), Nenad po stilu nije ni najmanje zaostajao za njim. 

Par se modno uskladio s dizajnerskom odjećom, a Maja je dečka naučila i kako da pozira poput 'profića' za društvene mreže. Šuput i Tatarinov nazdravili su sa šampanjcem 'zavaljeni' u avionska sjedala na letu za Dubai te se našalili kako će popiti sve koktele koji im se nude u cjeniku. 

- Jadni ljudi ne znaju koga su dobili na letu. Emirati moji, sve ćemo vam popiti - nasmijala se Maja obučena u 'vruće' hlačice koje su otkrile njezine preplanule noge. Glazbenica se pohvalila i kako na letu ima 'WiFI' bez kojeg ne može živjeti, a Nenad ju je oduševljeno snimao mobitelom.

 - Ljubavi, gledaš li filmić s Charlize Theron? - tepao je zaljubljeni menadžer Maji. Par je u vezi od ovog ljeta, a poznaju se oko dvije godine. 

- Za mene je 2017. bila uzbudljiva jer sam se, između ostalog, zaljubila kao klinka - rekla je Šuput.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • Apsurdistan_Kan 15.01.2018.

    Pitam se koliko su ga kostale te instrukcije (i malo mesa u tim hlacicama) 😁

  • Istrijan. 03.01.2018.

    A to da je momak oženjen i ima djecu niste napisali!!!!????

  • 03.01.2018.

    Ma, sve je super i 5+.. Neka uzivaju, nisu nikome ukrali...Jedino ne kuzim: on je neki direktor nekog vaznog, elitnog hotela, a od kada su u vezi non-stop je sa njom, 24/7..Kaj on ne mora zaraditi svoju, vjetojatno, veliku placu..????

Komentiraj...
Vidi sve komentare