To je to što me zanima!

Maja Šuput u gaćicama dobila ljubavno pismo od obožavatelja

Zaista si sretnica, a još bih veći sretnik bio ja kada bih te imao pored sebe, pred svima da otvaram vrata, izvlačim stolicu i vodim za ruku, da svi shvate koliko si posebna, napisao je fan
Vidi originalni članak

Maja Šuput (38) redovito pratitelje na Instagramu časti 'vrućim' prizorima. U Libanonu je to bio prekrasan pogled s njezinom guzom u prvom planu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nova destinacija je Istanbul, gdje je pjevačica pozirala samo u ružičastim gaćicama prilikom hamam rituala.

'Maja zmaj', napisao je jedan od obožavatelja, a drugi se nadovezao: 'Zmaja zna chillatiii...'.

Inače, to je orijentalna kupka, koje ne čisti samo tijelo, nego je praznik za tijelo i dušu. Za mnoge je praznik već pogled na fotografiju, a seksi prizor posebno je oduševio jednog, malo je reći, zaljubljenog fana.

- Ljepota koja izvire iz tebe nešto je najljepše što do sada vidjeh, posebno ona ljepota koja izvire iz tih najdivnijih okica tvojih. Zaista si sretnica, a još bih veći sretnik bio ja kada bih te imao pored sebe, pred svima da otvaram vrata, izvlačim stolicu i vodim za ruku, da i svi ostali shvate koliko si posebna. Teško mi je i pronaći prave riječi kojima bih te dostojno opisao, naročito silnu radost koja bi nastupila uz buđenje pored tebe i nježno šaputanje za najljepši početak dana. Ne bi me nijedna mogla toliko dotaknuti kao što si ti uspjela, uistinu si nešto sasvim posebno, nikako tek neka prolazna misao. Jedina za koju bih ružu poklonio i poruku u nekom spontanom trenutku poslao da pokažem koliko mi je stalo, te da izmamim tad osmijeh koji osvaja puteve do srca, moje je zasigurno smjestilo tebe negdje u dubini svog postojanja - napisao je dotični.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • Johndenver 20.10.2017.

    Majo..javi mi se..želim te. Najbolja si Guza po mojem ukusu. A i pametna si.

  • psilaju 20.10.2017.

    Teška ljiga!

  • 20.10.2017.

    Ove fotke su me podsjetile da sam nekad bio fan Jugoplastike! Neki novi klinci su danas fanovi plastike.

Komentiraj...
Vidi sve komentare