To je to što me zanima!

Maja Šuput u novom spotu postala sado-mazo plavuša

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Maja je snimila spot za pjesmu 'Ljubi me' u Novom Vinodolskom. Društvo su joj pravili nabildani i kršni mladi muškarci s kojima se mazila i ljubila
Vidi originalni članak

Maja Šuput (29) u Novom Vinodolskom na bazenima i u predsjedničkom apartmanu exskluzivnog hotela Novi Spa Hotel & Resort dva dana je snimala spot za novu pjesmu “Ljubi me”. Nije imala pojma da će se u spotu morati maziti i grliti s nabildanim manekenima, kako je zamislio redatelj Darko Drinovac.
- Bilo je i više nego dobro. Iako se prva dva sata nisam stala smijati i crvenjeti se. Saša Joković, koji me šminkao, urlao je na mene i preklinjao me da prestanem jer su mi oči suzile od smijeha - kaže Maja. Imidž joj je osmislio Marko Grubnić. Maja kaže da nije sado-mazo, nego da prati svjetske trendove.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • plavuša13 13.09.2009.

    ajme joj!Izgleda mi ko neka stara baka lezbača među nabildanim homićima.Sorry al ovo je zbilja grozno.Starija sam od nje 7-8 godina al ne da izgledam mlađe,ma moja mama izgleda mlađe.ŠKIFO!!!

  • sprinterica 11.09.2009.

    što ona pjeva, čitajući kometare pokušavala sam se sjetiti bar jedne njene pjesme ali ništa mi nije palo na pamet, morat ću na youtube da pogledam i poslušam možda se sjetim

  • serpentine 11.09.2009.

    iako mi je njezina glazba dno dna,ona mi je prezgodna...

Komentiraj...
Vidi sve komentare