To je to što me zanima!

Maja uoči finala: 'Dabogda ti Bilman stisnuo zlatni gumb'

I moj zlatni gumb je ovdje, ja se za njih ne bojim, znam da su spremni. Vidjet ćemo tko će biti najbolji i tko je dostojan pobjede, neka Hrvati i danas glasuju, rekla je na samom početku showa
Vidi originalni članak

Finale 'Supertalenta' okupilo je 12 najboljih natjecatelja sedme sezone showa, a na samom početku emisije pozornost je 'ukrala' Maja Šuput Tatarinov (40). Svatovska pjevačica još jednom je iznenadila svojim izgledom, kao i modnom kombinacijom. Odlučila se za šljašteću zelenu haljinu, a kosu je svezala u rep.

- I moj zlatni gumb je ovdje, ja se za njih ne bojim, znam da su spremni. Vidjet ćemo tko će biti najbolji i tko je dostojan pobjede, neka Hrvati i danas glasuju - rekla je Maja prije nego su natjecatelji krenuli s nastupima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No ni tu nije bio kraj njezinom uvodnom govoru. U jednom trenutku odlučila se našaliti pa je spustila kolegu iz žirija.

PRETJERALA JE? Maja se opet 'ispeglala', fanovi komentirali: Izbole su te pčele

- Smislila sam kletvu: 'Dabogda ti Davor Bilman stisnuo zlatni gumb' - kazala je, aludirajući na činjenicu da jedino njegov zlatni gumb, Dream Team babe, nije izborio prolazak u finale.

Osim toga, Davorov zlatni gumb iz 2017., djevojke iz grupe Sambastica, također se nisu proslavile nastupom te su ostale bez finala.

Inače, Maja se nedavno našla u središtu pozornosti nakon što je objavila fotografiju na društvenim mrežama. Pozirala je u crvenoj haljini, a svojim izgledom je 'zgrozila' obožavatelje.

- Što se dogodilo? Izgledaš kao da su te pčele ispikale. Prirodno si lijepa i bez toga - poručili su joj fanovi na Instagramu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • BlackRaven 23.12.2019.

    Tko je ova na 4'toj slici? Opet pretjerao sa photoshopom ili uzeo krivu sliku iz arhive..

  • kajzer/soze/80🇷🇸 23.12.2019.

    Šalu na stranu ovde gde drži mikrofon na ovoj slici,znači mislim da niko ništa ne kaže da ona sama kaže "šta sam to od seb napravila,za nepoverovati"..uskoro će biti kao ona Donatela Versace😂

  • 23.12.2019.

    Meni je Maja bas simpa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare