To je to što me zanima!

Maja: Želim da me pamte kao prvu hrvatsku folk pjevačicu

Na promociji novog izdanja Playboya Maja se zabavljala sa zečicama. Pokazivala je gole grudi i dirala djevojke po međunožju. Otkrila je i da je opsjedaju lezbijke
Vidi originalni članak

Volim se pipkati sa ženama, ali drži su mi muškarci, rekla nam je Maja Morales koja je sinoć u zagrebačkom klubu Gallery promovirala novo izdanje Playboya. 

Zagrebačka starleta zabavljala se u društvu dvije Playboyeve zečice. Pokazivala je grudi i dirala djevojke po međunožju. No, sve je to za nju šala. 

- Izlazim istovremeno s nekoliko nogometaša, a 'strejt' cure me ionako ne vole - Kaže Maja. 

Otkrila je da je opsjedaju lezbijke. Imala je nekoliko 'bliskih susreta' sa poznatim ženama s estrade, ali objašnjava da je riječ o ženama koje su u braku i zbog toga ne želi govoriti o imenima. 

Pohvalila se da joj za deset dana izlazi prvi singl koji snima u Beogradu. Smeta joj što je u Zagrebu nitko ne doživljava kao mladu nadu estrade. Otkriva kako cure mogu brže napredovati u srpskoj metropoli. 

- Želim da me svi zapamte kao prvu hrvatsku folk pjevačicu - kaže Maja. 

Dodaje kako na njenom singlu rade najbolji srpski producenti. Vjeruje da će pjesmom, čije ime još ne želi otkriti, ostaviti trag na sceni. Starleti je drago što se Playboy nakon tri mjeseca opet pokrenuo. Objašnjava da sad ponovno negdje može pokazivati grudi.

Idi na 24sata

Komentari 166

  • cool_cat 16.03.2011.

    ovo je stvarno gadno, al ono čovik bi pomislia da je ovo wesley snipes

  • pernica 15.03.2011.

    Maja, Maja šta se nisi prijavila za BIG LUĐAK kuću u Beogradu, pa da vidimo šta bi rekla ova Soraja?????

  • leptirica2 15.03.2011.

    pamte te kao fu.karu..barem ja..nemogu istrgnut iz sjecanja tvoj prvi javni istup u javnosti gdje nisi propustila priliku da cijeloj naciji pokazes "sto ti najbolje ide" i kako si tocno pozirtala na trgu Bana J...

Komentiraj...
Vidi sve komentare