To je to što me zanima!

Maji lice opet zategnuto: 'Ona s koncerta ide kozmetičarima'

Pjevačica na licu nema niti jednu boru. Jedan od komentara bio je i kako mora pod hitno na poliranje, pritom misleći na automobil, ali zlobnici su to drukčije prokomentirali
Vidi originalni članak

Nakon što se s godišnjeg odmora u Indoneziji vratila preplanule puti, pjevačica Maja Šuput Tatarinov (40) nastavila je istim tempom. Ide od gaže do gaže, na bini skakuće do jutra, a publika često ostaje bez glasa.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako ističe kako leti na sve strane, Maja uvijek nađe vremena za svoje pratitelje na Instagramu koje redovito obavještava o tome što i kada radi. 

- Jučer u Vinkovcima, danas u Crikvenici - pohvalila se Maja. A njeni vjerni pratitelji su, po tko zna koji put, primijetili kako je pjevačica, kažu, 'kao voštana figura'.

Lice joj je ponovno 'zategnuto' i nema niti jednu boru. Jedan od komentara bio je i kako mora pod hitno na poliranje, pritom misleći na automobil, ali zlobnici su to drukčije prokomentirali. 'Mislim da ona s koncerta ide kirurzima i kozmetičarima. Baš tako izgleda', isticali su. 

NA KONCERTU Znojna Maja raščupala periku i stavila nogometni dres na sebe

S obzirom na to da je pozirala na benzinskoj crpki s crijevom u rukama, neki su se našalili i kako bi trebala paziti što radi jer će inače imati velikih problema s automobilom. 

- Majo, nemoj previše okolo gledati da krivo gorivo ne natočiš - pisali su.

Estetski kirurg rekao nam je da pjevačica popunjava bore smijalice, podiže jagodice i povećava usne. Siguran je i da bore oko očiju pegla botoksom. Jednom je prilikom na društvenim mrežama Maja objavila fotografiju koja je potaknula raspravu njezinih obožavatelja. Upitali su je što joj se dogodilo s nosom, ali odgovora nije bilo.

Maja je stavila i filere u obraze, a kako tvrde stručnjaci, s time je pretjerala. 

- Obrazi su problem. Od previše filera stvorila joj se kobasica na licu - rekao nam je jedan estetski kirurg još 2016. nakon što se pjevačica pojavila na promociji svog albuma 'Showgirl' potpuno ispeglana. Lice joj zbog filera izgleda 'zamrznuto'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 48

  • Baketin 11.02.2020.

    Hmmm...čini mi se da ne ide po dobru. Mala zgodnica se sama upropaštava ali ima jednu šansu. Pozadinu glave može izbrijati te mirno istetovirati nasmijano lice, koje bi nas kritičare malo bolje oraspoložilo od sadašnjeg izdanja. Čudna biljka je čovjek. Duh mu je ipak neuništiv.😳👹

  • frenky___ 10.02.2020.

    Kak bi ja nju zategnul,uhhhhh🥰😘🥰😘

  • Coco.Chanel 09.02.2020.

    A sta bi se dogodilo da prestane sa filerima i botoxom?

Komentiraj...
Vidi sve komentare