To je to što me zanima!

Maji muž pekao muffine, svi gledali u usta: Kako neukusno

Pjevačica je u šestom mjesecu trudnoće, vrlo je aktivna na društvenim mrežama i gotovo svakodnevno izvještava svoje pratitelje o tome što je radila. Tako se pohvalila i da joj je muž spremio jednu slasticu
Vidi originalni članak

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov (41) pohvalila se novih fotografijama na društvenim mrežama. Pozirala je sa suprugom Nenadom, nosila je crnu svilenu haljinu, džemper, a sve je upotpunila remenom popularnog modnog brenda.

POGLEDAJTE VIDEO: Zvijezde ostaju bez prihoda 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako nije htjela da fokus bude na njoj pa je hvalila suprugove kulinarske sposobnosti, to joj nije pošlo za rukom. Jela je muffine s 'gingerbread' keksima i pritom dala uvid u svoje usne. 

- Mužić je neki dan po prvi puta radio muffine sa gingerbread keksićima, a obzirom da je vrijeme idealno za kolačiće, savjeta nikad dosta - zaključila je Maja.

Pratitelji su komentirali kako joj usta izgledaju 'nakaradno' i neukusno, i da,dok se nije fotografirala iz tog kuta, takve stvari uopće nisu primjećivali. 

- Što ti se dogodilo s ustima? - istaknula je jedna obožavateljica Majina lika i djela, a druga je zaključila: 

- Previše hijalurona, čini se meni. 

STAJLINZI U 'TLZP' Indira istaknula noge, a Nives i Maja s nikad većim dekolteom

Maja je u šestom mjesecu trudnoće, a iako znaju spol djeteta, par tu informaciju još nije otkrio. Kako je pjevačica ispričala, kupila je apsolutno sve što joj je potrebno za prinovu, čak i ono što je možda nepotrebno. Dodala je da joj je ovo, s obzirom na njezine godine, vjerojatno i jedina trudnoća pa u njoj maksimalno uživa. 

- Samo da tako ostane, nisam imala nijednu tegobu, nijednu mučninu, nijednu promjenu raspoloženja, nijedan umor, nijedno nateknuće, baš ništa, osim toga što više ne stanem u svoju odjeću, ali to je prirodno - rekla je za Večernji list.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S MAJOM ŠUPUT:

 

Idi na 24sata

Komentari 227

  • 15.12.2020.

    Pekao joj muf?? Ne shvaćam

  • hrc74 15.12.2020.

    Majo izdrži.. nacija je uz tebe!!

  • kike1 15.12.2020.

    Jad i bijeda. Mislim na svo troje (maju,tatara i autora članka)

Komentiraj...
Vidi sve komentare