Obavijesti

Show

Komentari 227

Maji muž pekao muffine, svi gledali u usta: Kako neukusno

Maji muž pekao muffine, svi gledali u usta: Kako neukusno
6

Pjevačica je u šestom mjesecu trudnoće, vrlo je aktivna na društvenim mrežama i gotovo svakodnevno izvještava svoje pratitelje o tome što je radila. Tako se pohvalila i da joj je muž spremio jednu slasticu

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov (41) pohvalila se novih fotografijama na društvenim mrežama. Pozirala je sa suprugom Nenadom, nosila je crnu svilenu haljinu, džemper, a sve je upotpunila remenom popularnog modnog brenda.

POGLEDAJTE VIDEO: Zvijezde ostaju bez prihoda 

Pokretanje videa ...

Poznati i prihodi 02:19

Iako nije htjela da fokus bude na njoj pa je hvalila suprugove kulinarske sposobnosti, to joj nije pošlo za rukom. Jela je muffine s 'gingerbread' keksima i pritom dala uvid u svoje usne. 

- Mužić je neki dan po prvi puta radio muffine sa gingerbread keksićima, a obzirom da je vrijeme idealno za kolačiće, savjeta nikad dosta - zaključila je Maja.

Pratitelji su komentirali kako joj usta izgledaju 'nakaradno' i neukusno, i da,dok se nije fotografirala iz tog kuta, takve stvari uopće nisu primjećivali. 

- Što ti se dogodilo s ustima? - istaknula je jedna obožavateljica Majina lika i djela, a druga je zaključila: 

- Previše hijalurona, čini se meni. 

Indira istaknula noge, a Nives i Maja s nikad većim dekolteom
Indira istaknula noge, a Nives i Maja s nikad većim dekolteom

Maja je u šestom mjesecu trudnoće, a iako znaju spol djeteta, par tu informaciju još nije otkrio. Kako je pjevačica ispričala, kupila je apsolutno sve što joj je potrebno za prinovu, čak i ono što je možda nepotrebno. Dodala je da joj je ovo, s obzirom na njezine godine, vjerojatno i jedina trudnoća pa u njoj maksimalno uživa. 

- Samo da tako ostane, nisam imala nijednu tegobu, nijednu mučninu, nijednu promjenu raspoloženja, nijedan umor, nijedno nateknuće, baš ništa, osim toga što više ne stanem u svoju odjeću, ali to je prirodno - rekla je za Večernji list.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S MAJOM ŠUPUT: