To je to što me zanima!

Majin brat tužan što je ispala: Žiri je glup! Cijeli show je glup!

Za nju je navijao i dečko, rukometaš Jerko Matulić, no konkurencija je bila prejaka. Jednu pjesmu posvetila je svom anđelu, najmlađem bratu Duji kojeg je razljutio žiri
Vidi originalni članak

Bila sam mirna kao u nekom zenu. Nije me iznenadilo što sam ispala. Htjela sam ići dalje, ali znam da moj san još nije završio, rekla je Maja Bajamić (19). 

Splićanka je u petak u četvrtfinalnoj emisiji napustila RTL-ov show 'Hrvatska traži zvijezdu'. U rock večeri pjevala je pjesme Ivane Marić, Tine Rupčić i Joan Jett. Jednu pjesmu posvetila je svom anđelu, najmlađem bratu Duji (4).

- Nedostajali su mi svi, roditelji, sestra Nina (17), brat Luka (18), ali Duje (4) je ipak moj mezimac. Izbjegavala sam ga zvati dok sam bila u kući jer mi je bilo još teže kad bih ga čula. Baka kaže da je bio ljutit na cijeli svijet što nisam prošla u polufinale. Vikao je: ‘Glupi žiri, glupi show’ - smije se Maja. 

Duje je dobio vodene kozice pa nije mogao doći u Zagreb, a Maja jedva čeka da ga zagrli i izljubi. Studentica prve godine sociologije i psihologije sljedeći tjedan ima ispite i posvetit će se učenju. S kandidatima showa uskoro kreće na ljetnu turneju, a veseli se povratku u vokalno-instrumentalni sastav Gospa od zdravlja.

- Vjera mi je jako važna i daje mi krila - kaže Splićanka. 

U showu se najviše zbližila s Marcelom i Markom. Tek je jučer u autobusu za Split pronašla darove i poruke koje su joj kriomice ostavili u torbi. Veseli se što će vidjeti dečka, rukometaša Jerka Matulića (21). U vezi su dvije i pol godine.

- Privatni život želim zadržati za sebe. Sretni smo i zaljubljeni - komentirala ja Maja. 

U polufinale su ušli Mark Marku, Goran Kos i Marcela Oroši. Mark (19) rasplakao je publiku pjesmom 'Zajdi, zajdi' Toše Proeskog. Žiri mu je rekao kako je to bila najbolja izvedba u sve tri sezone, a Tony Cetinski želi mu biti producent.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • deshru 07.06.2011.

    mali Duje je pogodio! žiri glup! show glup! natjecatelji takvi kakvi jesu (izabrao ih je žiri koji je glup)! Duje će biti budući medijski kritičar! jezgrovit i točan!

  • voreti3 05.06.2011.

    budale

  • mala st 05.06.2011.

    da se show zove tražimo najumišljeniju i najarogantniju osobu seka bi ti dogurala do finala,daleko je ona od zvijezde.............zvijezdu stvaraju ljudi i publika a ne umišljenost i arogancija,spusti se s oblaka.............

Komentiraj...
Vidi sve komentare