To je to što me zanima!

Majinu haljinu nosila je Veljača 2007. pa Ristović, a Asim se ispričao zbog nezgode: Volim te

Glumac Ugljen prestrašio je voditeljicu koja je naslonila tortu na haljinu i uprljala se šlagom. Brzo je zatražila reklame i otišla se presvući. Asimu ništa nije zamjerila
Vidi originalni članak

2007. godine ova haljina je u trenu postala 'it dress'... bila je dio monokromatske crvene kolekcije i da me nije Marko Grubnić nagovorio da istu ponovo napravim za Maju Šuput, možda je nikad ne bih ponovila. Ali, totalno super, zar ne?, napisala je domaća dizajnerica Matija Vuica na Instagramu.

U 'Plesu sa zvijezdama' voditeljica i pjevačica Maja Šuput Tatarinov zablistala je u Matijinoj kreaciji, a slične modele su prije gotovo 15 godina nosile Jelena Veljača i Nikolina Ristović (tada Pišek).

Radi se o isprepletenim crvenim satenskim trakicama koje su na prozirnom bodiju savršeno oblikovale tijelo dama koje su je nosile.

Ta je haljina ponovno došla u fokus javnosti u nedjelju navečer kada je Maja u ruci držala tortu. Prestrašio ju je Asim Ugljen i voditeljica je prislonila tortu na haljinu i uprljala se šlagom. Brzo je zatražila reklame i otišla se presvući. Imala je nekoliko minuta za uskočiti u novu kreaciju i to samo zato što je njezin dugogodišnji prijatelj i stilist Marko Grubnić imao 'asa u rukavu'. 

- Svaki surovi profesionalac poput mene koji radi live emisiju uvijek ima u garderobi rezervnu kombinaciju - rekao je Marko, koji je Maju odjenuo u šljokičasti crveni kombinezon. 

Maja nije zamjerila Asimu, a on joj se ispričao na svom Facebooku zbog nezgode. 

- Neopisivo cijenim profesionalizam i jedan od najdražih mi ljudi za suradnju je Maja Šuput. Dugo se poznajemo i imamo više zajedničkih gaža i svaki put kada sam sa njom radio, uživao sam jer s njom uvijek lako, ugodno, zabavno i divno raditi. Jer je vrhunski profesionalac koji je uvijek na visini zadatka. Tako je bila i sinoć. Žao mi je zbog haljine, iskupit ću se, a čim drugim, doli tortom. Bitno je da si se snašla kao što se uvijek snađeš. Znaš da te volim, carice - napisao je.

SVI PRIČAJU O ODVAŽNOM KOSTIMU Albina je zbunila publiku 'Plesa sa zvijezdama' seksi haljinom: 'Nosi li uopće gaćice ispod tog?'

U epizodi koja je emitirana uživo u nedjelju dogodila se još jedna nezgoda. Filip Vidović u plesu je krivo stao na nogu pa završio na Hitnoj. Ondje su mu stavili gips pa je njegov daljnji nastup u showu upitan. 

- Filipe, želim da se što prije vratiš, jači nego prije, jer znaš da si otpočetka moj favorit - poručio mu je Asim. 

POGLEDAJTE VIDEO: IVANA ČULJAK IZ PLESA SA ZVIJEZDAMA ODGOVORILA JE NA 24 PITANJA

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Corona u jeku 👹 13.04.2022.

    Sve iste, klonirane, plastične u istoj obleki...sačuvaj Bože

  • Crocitizen 12.04.2022.

    Cijela situacija iscenirana. Kao toliko se ima da "kao vrijednu haljinu" može uništavati. A koji jeftini preserans...

  • Iskrena mala 12.04.2022.

    O Bože, kako se to Veljača podbočila??

Komentiraj...
Vidi sve komentare