Show

Komentari 13

Majinu haljinu nosila je Veljača 2007. pa Ristović, a Asim se ispričao zbog nezgode: Volim te

Majinu haljinu nosila je Veljača 2007. pa Ristović, a Asim se ispričao zbog nezgode: Volim te

Glumac Ugljen prestrašio je voditeljicu koja je naslonila tortu na haljinu i uprljala se šlagom. Brzo je zatražila reklame i otišla se presvući. Asimu ništa nije zamjerila

2007. godine ova haljina je u trenu postala 'it dress'... bila je dio monokromatske crvene kolekcije i da me nije Marko Grubnić nagovorio da istu ponovo napravim za Maju Šuput, možda je nikad ne bih ponovila. Ali, totalno super, zar ne?, napisala je domaća dizajnerica Matija Vuica na Instagramu.

U 'Plesu sa zvijezdama' voditeljica i pjevačica Maja Šuput Tatarinov zablistala je u Matijinoj kreaciji, a slične modele su prije gotovo 15 godina nosile Jelena Veljača i Nikolina Ristović (tada Pišek).

ARHIVA - Zagreb: HRT predstavio programsku shemu za 2008. godinu

Radi se o isprepletenim crvenim satenskim trakicama koje su na prozirnom bodiju savršeno oblikovale tijelo dama koje su je nosile.

Zagreb: 23.04.1981. ro?ena hrvatska glumica Jelena Velja?a

Ta je haljina ponovno došla u fokus javnosti u nedjelju navečer kada je Maja u ruci držala tortu. Prestrašio ju je Asim Ugljen i voditeljica je prislonila tortu na haljinu i uprljala se šlagom. Brzo je zatražila reklame i otišla se presvući. Imala je nekoliko minuta za uskočiti u novu kreaciju i to samo zato što je njezin dugogodišnji prijatelj i stilist Marko Grubnić imao 'asa u rukavu'. 

storyeditor/2022-04-11/278212458_124349373326281_2349398614802022485_n.jpg

- Svaki surovi profesionalac poput mene koji radi live emisiju uvijek ima u garderobi rezervnu kombinaciju - rekao je Marko, koji je Maju odjenuo u šljokičasti crveni kombinezon. 

Maja nije zamjerila Asimu, a on joj se ispričao na svom Facebooku zbog nezgode. 

- Neopisivo cijenim profesionalizam i jedan od najdražih mi ljudi za suradnju je Maja Šuput. Dugo se poznajemo i imamo više zajedničkih gaža i svaki put kada sam sa njom radio, uživao sam jer s njom uvijek lako, ugodno, zabavno i divno raditi. Jer je vrhunski profesionalac koji je uvijek na visini zadatka. Tako je bila i sinoć. Žao mi je zbog haljine, iskupit ću se, a čim drugim, doli tortom. Bitno je da si se snašla kao što se uvijek snađeš. Znaš da te volim, carice - napisao je.

U epizodi koja je emitirana uživo u nedjelju dogodila se još jedna nezgoda. Filip Vidović u plesu je krivo stao na nogu pa završio na Hitnoj. Ondje su mu stavili gips pa je njegov daljnji nastup u showu upitan. 

- Filipe, želim da se što prije vratiš, jači nego prije, jer znaš da si otpočetka moj favorit - poručio mu je Asim. 

POGLEDAJTE VIDEO: IVANA ČULJAK IZ PLESA SA ZVIJEZDAMA ODGOVORILA JE NA 24 PITANJA

Najčitaniji članci