To je to što me zanima!

Majka Brucea Willisa zabrinuta: 'Normalan razgovor s njim više nije moguć, ne prepoznaje me'

Nažalost, problemi s komunikacijom samo su jedan od simptoma bolesti s kojima se poznati glumac suočava trenutačno
Vidi originalni članak

Bruce Willisu (67) prošle godine je dijagnosticirana afazija, bolest mozga zbog koje se povukao iz glume, a nedavno je otkriveno da boluje i od demencije. Cijela je obitelj uz njega kako bi mu pružila podršku, a posebno je teško njegovoj majci Marlene.

Ona je već neko vrijeme zabrinuta zbog sinovog pogoršanog zdravstvenog stanja.

BOLNI TRENUTCI Bruce Willis je sve gore, jedino glas bivše žene prepoznaje: Ona ga zove i provodi vrijeme s njim

- Bruceova majka nas obavještava o novostima, zovemo jednom mjesečno. Kaže da nije sigurna prepoznaje li je njezin sin još uvijek. Vrlo je spor u ponašanju i uvijek bi postojala blaga agresivnost, a normalan razgovor više nije moguć. Ali to je normalno s njegovom kliničkom slikom - rekao je izvor blizak obitelji za Bild.

Podsjetimo, Bruceova obitelj je sredinom veljače podijelila novosti o njegovom stanju.

OBRATILA SE PRATITELJIMA Kći Brucea Willisa oglasila se nakon glumčeve nove dijagnoze

- Otkako smo objavili Bruceovu dijagnozu afazije u proljeće 2022., stanje je napredovalo i sada imamo specifičniju dijagnozu: frontotemporalna demencija (poznata kao FTD). Nažalost, problemi s komunikacijom samo su jedan od simptoma bolesti s kojom se suočava. Iako je ovo bolno, pravo je olakšanje konačno imati jasnu dijagnozu - napisali su tada u izjavi.

Unatoč bolesti, izvor tvrdi da Bruce još uvijek prepoznaje glas bivše supruge Demi Moore (60).

- Demi je u stalnom kontaktu s Bruceom. Koristi svaku slobodnu priliku da provede vrijeme s njim. Ako nije uz njega, zove ga kako bi on čuo njen glas. Bruce ne može puno pričati i čini se da shvaća malo od onoga što mu govore - navodi se.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 22.02.2023.

    Nažalost, kao i mnoge širom svijeta "sredilo" ga cjepivo,točnije kobna booster doza.Naša liječnica opće medicine nakon 3.doze obolila od multiple skleroze i od mlade i zdrave žene došla do toga da se kreće uz pomoć hodalice.Rekla je da se kaje zbog svake doze koju je primila ali i savjetovala i davala pacijentima.

  • xOOx 22.02.2023.

    znaci mogao bi biti preCjedik amerike

  • 22.02.2023.

    Nije da joj dijete ima 10 ili 15 godina...

Komentiraj...
Vidi sve komentare