Show

Komentari 0

Kći Brucea Willisa oglasila se nakon glumčeve nove dijagnoze

Kći Brucea Willisa oglasila se nakon glumčeve nove dijagnoze

Glumcu je prošle godine otkriven poremećaj govora, a sada mu je dijagnosticirana i demencija. Njegova kćer sada se obratila glumčevim obožavateljima

Glumcu Bruce Willisu (67) dijagnosticirana je frontotemporalna demencija, nakon što mu je prošle godine dijagnosticirana afazija, poremećaj sposobnosti govora. Sada se njegova kći Scout Willis (31) obratila njegovim obožavateljima na Instagramu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Scout je objavila Instagram story u četvrtak u kojemu je napisala kako se osjeća nakon saznanja o očevoj novoj dijagnozi, ali i zbog podrške koju je njezina obitelj dobila nakon što su obavijestili javnost o njegovom stanju.

- Osjećam se emocionalno umorno i malo preplavljena osjećajima, ali sam i zadivljena ljubavlju koju toliko ljudi ima prema mom ocu - napisala je uz fotografiju Scout. 

Njezinu fotografiju podijelile su i njezine sestre, Rumer (34) i Tallulah (29) te pružile podršku sestri dok prolazi kroz teško razdoblje.

- Slažem se Scout, osjećam veliku ljubav prema našem 'čovjeku' i našoj obitelji - napisala je najmlađa Bruceova kći, a Rumer je dodala:

 - I ja se slažem s vama. Iznimno sam zahvalna i zadivljena ljubavlju prema našem tati.

Bruceove tri kćeri, uključujući i ostatak njegove obitelji, suprugu Emmu Heming (44) i njihovo dvoje djece te bivšu suprugu Demi Moore (60), napisale su priopćenje u kojemu su obavijestile javnost o glumčevu stanju.

-  To je opaka bolest. Ne postoji liječenje. Nadamo se da će se to promijenit u budućem razdoblju. Bruce je uvijek pronalazio radost u životu i pomogao je drugima oko sebe - pisalo je u priopćenju.

Najčitaniji članci