To je to što me zanima!

Majka joj kupovala testove na fakultetu, a sada radi dva posla

Felicity Huffman bit će dva tjedna u zatvoru zbog namještanja rezultata na testovima sposobnosti svoje kćeri kako bi upisala fakultet. Nakon što joj je izrečena presuda, njezina se obitelj pokušava vratiti normalnom životu
Vidi originalni članak

Američka glumica Felicity Huffman (56) u petak je osuđena na 14 dana iza rešetaka zato što je platila 100 tisuća kuna lažnoj dobrotvornoj organizaciji povezanoj s Rickom Singerom (59) kako bi omogućila namještanje rezultata na testovima sposobnosti svoje kćeri. Radi se o SAT-u (Scholastic Aptitude Test), testu sposobnosti koji se koristi kao prijemni ispit za upis na preddiplomske studije u SAD-u. Prijetilo joj je i do 20 godina zatvora, ali s obzirom na to da je priznala krivnju, savezni tužitelji rekli su kako će dobiti nižu zatvorsku kaznu.

Dok je ona u zatvoru, njezina se obitelj nastoji vratiti normalom životu. Tako njezina kćer radi dva posla sa skraćenim radnim vremenom, pronašla je i uselila se u novi stan, a planira i upisati fakultet. Ponovno prijavila se na isti fakultet na kojem joj je njezina majka omogućila namještanje rezultata, piše Daily Mail

- Oni puno razgovaraju i provode puno vremena zajedno. Idu u šetnju, igraju društvene igre i imaju obiteljske večere. Čvrsta su skupina i oslanjaju se jedan na drugoga - rekao je izvor blizak obitelji. Dodao je kako Felicity nije razočarana niti joj je laknulo zbog ishoda.

Osim dvotjednog zatvora, Felicity će morati platiti i kaznu u iznosu od 30.000 dolara, što je oko 200.000 kuna i obaviti 250 sati dobrotvornog rada, rekla je sutkinja Indira Talwani (58). Felicity je bila samo jedna od 50 osoba koje su bile uključene u skandal u koji su uključeni treneri, roditelji, ispitivači i prijemni savjetnici.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL '24 PITANJA' S ANOM ZIBAR:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Papatest 27.09.2019.

    Ima i kod nas takva jedna

  • 26.09.2019.

    Frank Gallagher! Besramnici!

  • malaaa23 26.09.2019.

    Obozavam Lynette. 😚 vrhunska glumica

Komentiraj...
Vidi sve komentare