To je to što me zanima!

Majka mora preispitati sve što zna o ljubavi, predanosti i žrtvi

Majka i On žive naoko idiličnim životom u skrivenom raju. No njihova veza dolazi na kušnju kada u se njihovom domu nepozvani pojave muškarac i žena s čudnim porivima
Vidi originalni članak

Nakon što je godinu dana film 'majka!' bio zavijen u veo misterije, redatelj Aronofsky predstavio je plakat Jennifer Lawrence umjetnika Jamesa Jeana. Plakat je u javnost pušten na Majčin dan, nakon čega je uslijedio još jedan s portretom Javiera Bardema. Aronofsky je uživao u zadirkivanju publike i postupnom dizanju vela tajne.

Njegovi filmovi nisu nikada pripadali jednom žanru. 'Pi' je trebao biti SF,  'Noa' nije bio klasični biblijski film, a 'Crni labud' je mogao biti i film o baletu i horor. Ovaj film je pomalo strašan i jeziv, i triler i romansa, a ima i nestvarnih dijelova.

- Prikazuje silovanje i mučenje Majke Zemlje. Ja predstavljam Majku Zemlju, Javier, čiji je lik pjesnik, predstavlja neku vrstu boga ili stvoritelja, Michelle Pfeiffer je Eva Adamu Eda Harrisa. Postoje i Cain i Abel i sve na trenutke podsjeća na Rajski vrt - izjavila je Lawrence.

Majka (Jennifer Lawrence) i On (Javier Bardem) žive naoko idiličnim životom u skrivenom raju. No njihova veza dolazi na kušnju kada u njihov dom nepozvani dođu muškarac (Ed Harris) i žena (Michelle Pfeiffer). Kucanje na vrata prekida njihovo spokojno postojanje i kako sve više gostiju stiže, majka je prisiljena preispitati sve što zna o ljubavi, predanosti i žrtvi.

U 'majci!' se u glavnoj ulozi nalazi gore spomenuta Jennifer Lawrence, a podršku joj daju Javier Bardem, Michelle Pfeiffer, Ed Harris kao i braća Domhnall i Brian Gleeson, a pridružila im se i Kristen Wiig.

Film režira Darren Aronofsky, a u kinima će se pojaviti 19. listopada, u distribuciji Blitzfilma.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • champion_1 22.09.2017.

    gori trailer nisam dugo pogledao

Komentiraj...
Vidi sve komentare