To je to što me zanima!

Majoli i Seles u "Plesu" teško podnijele poraz

Monica Seles ispala je u prvoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama". Sličnu sudbinu doživjela je i Iva Majoli koja je ispala u četvrtoj emisiji tog showa
Vidi originalni članak

Osvajačica devet grand slam naslova Monica i njen partner Jonathan Roberts ispali su jer je Monica dobila najmanje glasova od ženskih natjecateljica prema ocjeni žirija i to zbog ukočenosti.
- Nisam nikad prije plesala, ali sad sam postala veliki obožavatelj plesa - rekla je Seles dodajući da nije navikla gubiti.
Ovakav poraz nije prihvatila ni naša tenisačica Iva Majoli, koja je sa svojim partnerom Markom Hercegom u prošloj sezoni hrvatske inačice tog showa ispala u četvrtom tjednu. Iva i Marko plesali su passo doble koji Ivi baš i nije legao. Žiri im je tada dao 21 od maksimalnih 40 bodova, a Ivu su rekli da joj nedostaje opuštenosti i strastvenosti koji su potrebni tom plesu. Osvajačica Roland Garrosa tada je izjavila kako suci nisu bili fer prema njoj.
- Ne bunim se što sam ispala jer ima boljih od mene, ali suci nisu bili fer. Kod nekih su gledali samo ples, a kod mene sve. Sportašica sam i meni je bilo najteže jer je za ples potrebno drukčije držanje. Zaslužili smo veće ocjene - jadala se Majoli.
Dvije umirovljene sportašice tako nisu uspjele osvojiti plesni podij, a iz showa su ispale zbog gotovo istih razloga

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare