To je to što me zanima!

Majstor transformacije: Mario je furao naušnice i plave kovrče

Pjevač je od malih nogu znao da je njegovo mjesto na bini pa je tako, sada već davne, 2003. bio jedan od zapaženijih kandidata u showu 'Story Super Nova'
Vidi originalni članak

Mario Roth iz nedjelje u nedjelju oduševljava žiri i publiku svojm transformacijama u showu 'Tvoje lice zvuči poznato', a s bendom Vigor uveseljava brojne obožavatelje na nastupima diljem Hrvatske.

Simpatični pjevač od maliih je nogu znao da je njegovo mjesto na bini pa je tako, sada već davne, 2003. bio jedan od zapaženijih kandidata u showu 'Story Super Nova', piše Dnevnik.hr.

I tada je bio pravi šarmer, ali izgledao je potpuno drugačije. Naime, danas prepoznatljivi ćelavac  nekad je bio šarmantni plavušan kovrčave kose s naunicom u uhu.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • zvizda 17.03.2017.

    2001 godine sam bila u svatovima u Valpovu. Svirala je grupa Vigor i nismo znali što očekivati. Uglavnom, svatovi su bili u 5. mjesecu a mi smo na odlasku pitali dečke gdje sviraju za Novu godinu. Bili su fantastični, svi kao bend ali Mario je davao neku posebnu živost. Drago mi je zbog njega. Samo naprijed Mario.

  • Stručnjak za sve 16.03.2017.

    Ko si? KO SI?

  • uvijek_iskren 16.03.2017.

    Tko je ovaj?

Komentiraj...
Vidi sve komentare