To je to što me zanima!

Maju stigla karma: Glumila je ozljedu noge, a sad je u gipsu...

Pjevačica Šuput na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj stoji uz pomoć štapa dok joj je desna noga u gipsu. Ne tako davno, početkom kolovoza, Maja je odglumila ozljedu kako bi zaobišla red u zračnoj luci...
Vidi originalni članak

Moraš se snaći u životu. Ne pada mi napamet hodati, napisala je pjevačica Maja Šuput (38) uz snimku iz kolovoza na kojoj ju zaposlenik zračne luke u Turskoj gura preko reda jer mu je slagala da ima ozlijeđeno stopalo...

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

A niti dva mjeseca poslije, Maju je snašao karmički bumerang. Na Instagramu je objavila fotografije na kojoj pozira uz štap za hodanje dok joj je desna noga u gipsu. Kako doznajemo, Maja se ozlijedila skakutajući tijekom Rujanfesta.

Međutim, ne provodi Maja sama ove, za nju teške dane. Na otvorenju jednog dućana bila je u pratnji zaručnika Nenada Tatarinova (34), kojeg je nedavno zaposlila kao direktora u firmi koju je otvorila. Ali, kao što svi znamo, nije Nenad jedini muškarac u njenom životu.

U posjet u bolnici došao joj je i modni stilist Marko Grubnić (36), koji je nedavno šokirao javnost kad je ugasio svoj Instagram profil, te ga opet aktivirao samo za bliske prijatelje.

POGLEDAJTE VIDEO Maja Šuput je zbog 'nestašnih' kabela zamalo završila na podu

Uz takav dvojac kavalira, Maji će, nema sumnje, boravak proteći bezbolno te će uskoro uveseljavati publiku na svojim gažama. 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

Idi na 24sata

Komentari 88

  • scubacro 29.09.2018.

    zasto je uglavnom kritizirate, pa zar nije vazno da je cista hrvatica.. kako mozete bit tako zlocesti, svi...

  • Dustov 28.09.2018.

    Necu moc spavat sto ne mogu grubicev profil viditi.

  • 28.09.2018.

    samo joj je ova neprirodna boja kose falila za potpuni dojam. Da se razumimo, meni su i siva i roza i bilo koja druga moja lipe na mlađariji ako to znaju nosit, al Majo blizu si četrdesete. Ne moraš radit maškaru od sebe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare