To je to što me zanima!

Maknut će grob princeze Diane jer nije donosio dobru zaradu

BIZARNO Diana je pokopana na očevu imanju, ali fanovi nisu često obilazili njezino posljednje počivalište pa je izostala zarada. Lijes će preseliti u London
Vidi originalni članak

Diana je pokopana na otoku usred imanja njezina oca kako bi obitelj sačuvala privatnost, ali i kako bi princezini obožavatelji platili posjet grobnici obožavane Diane.

Na dvadesetu obljetnicu smrti princeze od Walesa sve su glasnija šuškanja kako će se njezin lijes preseliti u London, kako bi ‘narodska’ princeza bila što bliže narodu.

- Turisti i domaći puk u dva desetljeća nije navalio posjetiti otok pa nije ostvarena gotovo nikakva zarada. Stoga kraljevska obitelj smatra da je bolje Dianin grob premjestiti u centar Londona - tvrde izvori iz Buckinghamske palače.

Dianini sinovi, prinčevi William (35) i Harry (32), rijetko su viđeni u posjeti majčina groba što je godinama poticalo glasine da je Diana zapravo pokopana na tajnome mjestu.

Ni 20 godina nakon Dianine tragične pogibije u pariškom tunelu interes i ljubav prema princezi ne jenjavaju. Svako toliko to dodatno rasplamsa i neki novi dokumentarac ili nikad prije objavljeni intervju s Dianom. To, navodno, posebno nervira kraljicu Elizabetu, koja je nekadašnju snahu uvijek vidjela kao trn u oku. Nesretna je i supruga princa Charlesa Camilla, Vojvotkinja Cornwalla, žena s kojom je Charles od početka varao Dianu.

- Camilla ne može shvatiti da je Diana i dalje obožavana, a sad će joj dolaziti štovati grob usred Londona - kažu zaposlenici palače.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • čomizlo 17.08.2017.

    nadam se da će joj bar djeca bit glas razuma i ostavit jadnu ženu na miru,pa majke ti ni mrtvoj joj nedaju mira

  • Splicanka'92 16.08.2017.

    Zarada nad necijim mrtvim kostima i lijesom... 👎🏻

  • mrvica21 16.08.2017.

    Žalosno da se na nečijoj smrti želi zaraditi. Naravno da preseljenje smeta onoj rugobi od C......, jer nju narod nikad nije i nikad neće prihvatiti kao suprugu ovog ružnog Ch......

Komentiraj...
Vidi sve komentare