To je to što me zanima!

Mala vještica Sabrina ovisna o drogi: 'Paris mi nudila tablete'

Tinejdžerska serija ‘Sabrina, mala vještica’ dobiva mračniji i sablasniji nastavak, ali glumica koja je originalno utjelovila vješticu neće se uopće pojaviti
Vidi originalni članak

Probala sam skoro sve vrste droge, od marihuane i ecstasyja, izjavila je u intervjuu glumica Melissa Joan Hart (42). Glumica je u američkoj tinejdžerskoj seriji “Sabrina, mala vještica”, koja je nastala 1993., utjelovila lik Sabrine, ali priznala je da je u to vrijeme bila ovisna o raznim drogama.

- Krajem devedesetih bila sam izložena lošem društvu, a sve je to došlo u paketu slave - objasnila je Melissa. Cijela ta situacija nije joj pomogla da, nakon što se proslavila serijom, postigne veći uspjeh u glumačkoj karijeri.

- Bila sam u Playboyevoj vili i Paris Hilton mi je nudila neke tablete, a nakon toga sam se ljubila s djevojkom - otkrila je Hart.

Sada, 25 godina nakon prve epizode “Sabrine”, dolazi novi nastavak serije, a Melissu će zamijeniti glumica Kiernan Shipka (18), poznata po ulozi u “Momcima s Madisona”. Remake “Sabrine”, pod nazivom “Chilling Adventures of Sabrina”, bit će mnogo mračniji i sablasniji, skoro pa neće biti serija za tinejdžere nego poput horor-filma.

- Bit će u duhu filmova poput ‘Rosemaryno dijete’ i ‘Egzorcista’ - komentirao je tvorac serije Roberto Aguirre-Sacasa. Iako je Melissa originalna vještica, ipak se neće pojaviti u seriji. 

PRIPREMITE SE: Studeni će biti najgori mjesec ove godine za ova tri horoskopska znaka

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Maddog 28.10.2018.

    imaš se čime i pohvalit

  • Tinicha 28.10.2018.

    Strasno...

  • 27.10.2018.

    Najgore je osudjivat drugog da ti je nesto davao. Ti nisi morala uzet... trebala si bizi jaka i oduprijet se. Napravi jednu hit seriju, slava udari u glavu i dodjes do dna .

Komentiraj...
Vidi sve komentare