To je to što me zanima!

Male kućne čarolije Vasićevih: Recept za ajvar by mama Rada

STIŽE ZIMA U pauzi između sudjelovanja u showovima Big Brother zvijezde uživaju doma u Srbiji praveći zimnicu. Kod Vasića se sve radi s ljubavlju, tako i ajvar, rekla je Rada
Vidi originalni članak

Rada (52) i Rade Vasić (57) stavili su pregače i uhvatili se kuhače, dok je njihov sin Mika sve dokumentirao i fotografirao.

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Prvo se lijepo ispeče paprika, pa oguli. Paprika se mora, nakon što je ogulimo, dobro iscijediti. Stavi se na vatru da se isprži. Dodaju se ulje, sol, vinobran i konzervans te, kad se završi, stavim teglice u pećnicu da se zapeku. Onda zatvaram teglu i stavim u špajzu - zaključila je Rada. 

Osim što je vesela ekipa Vasića zabavljala cijelu regiju ulaskom u Big Brother kuću, sudjelovali su i u showu “Mijenjam ženu”. Najpoznatija reality družina rado bi se ponovno okušala u nekom showu. Ulazak u BB kuću rado bi ponovili. Rada je nakon rođenja blizanaca, Dragutina i Miroslava, od supruga dobila dva zlatna zuba, a željela bi da joj i ostali zubi budu takvi.

- Rade i ja volimo se kao i kad smo bili mladi. Sad se volimo i više. Niti ja mogu bez nje niti ona bez mene. Zna dobro da kuva, domaćica je na prvome mestu, nikad se nismo posvađali, nisam je udario, rekao ružnu reč. Ja njoj u krevet kafu nosim - kaže tata Vasić o supruzi Radi. Glavnu riječ u kući ima upravo ona.

Složne ruke: Rada u kući ima glavnu riječ. Zato Rade i pomaže supruzi u pravljenju zimnice

- Ja s tim nemam problema. Šta ona kaže, tako mora da bude - kaže Rade, a mama Vasić ističe da “muž svakako mora da ispoštuje ženu”. Rade nam je otkrio da je mogao prevariti Radu, no to ipak nije napravio iz poštovanja prema njoj.

- Ja njoj nikad ne bih oprostio prevaru - kaže Rade. Rada dodaje da bi mu, kad bi našao bolju od nje, oprostila prevaru.

- To je muškarac, svatko voli bolju i tuđu. A da je neka ružnija, ne bi mi bilo drago - kaže Rada. Jedno drugome privukao ih je fizički izgled.

- Imala je 15, a ja 20 godina- kaže Rade. Rada dodaje da je on bio “lep kao greh”.

- Prvo me kod Radeta privukla lepota, pa ljubav i seks. Šta može da privuče nego ljubav. Seksualni je čovek i ostala sam s njim - zaključila je Rada.

PRIJAVI SE NA VIDEOSTAR:

Idi na 24sata

Komentari 39

  • svakomloncupoklopac 26.09.2017.

    znači ono, pre strašno zar smo stvarno do tud došli da moramo čitati o tome tko pravi ajvar?

  • sol 26.09.2017.

    Netko je trebao prevesti na hr, ovaj text, a koga briga za njihov ajvar?

  • belizagrebgrad 26.09.2017.

    Kam vi tonete ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare