To je to što me zanima!

'Male laži' i 'Sluškinjina priča' trijumfirale na dodjeli Emmyja

HBO je ove godine imao najviše nominacija u svim kategorijama, njih čak 110, dok je Netflix sa svojim hit serijama 'Stranger Things', 'Kuća karata' i 'The Crow' skupio 91 nominaciju
Vidi originalni članak

Nicole Kidman (50) dobila je nagradu za najbolju glavnu glumicu u limitiranoj seriji ili filmu za ulogu u HBO-ovoj seriji 'Male laži', a 'rasturili' su i njezini kolege iz serije. Alexander Skarsgard (41) i Laura Dern (50) dobili su nagrade za sporedne glumce, dok je Jean-Marcau Vallee (54) dobio nagradu za najboljeg redatelja.

Osim 'Malih laži', pobjednik večeri je bila i 'Sluškinjina priča', koja je proglašena za najbolju seriju, a Elizabeth Moss (35) proglašena je najboljom glavnom glumicom u dramskoj seriji. Serija je osvojila i nagrade za produkciju i scenarij.

Najbolja komedija je 'Veep', a najbolja glavna glumica u komediji je ponovno Julia Louis-Dreyfus (56), koja je tako premašila rekord od osam nagrada Emmy.

Najbolji glumac u komediji je Donald Glover (33) za ulogu u 'Atlanti', a dobio je i nagradu za najbolje redatelja.

Nakon gotovo 20 godina Emmy za najboljeg glumca je dobio Afroamerikanac, i to Sterling K. Brown (41) za ulogu u seriji 'To smo mi'.

Cijelu listu pobjednika pogledajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 8

  • dillinger_1 18.09.2017.

    Dobre serije

  • LovingPanda 18.09.2017.

    Serija "Male lazi" jedna od interesantnijih i pomalo integrantnijih iako je kraj manje-vise predvidiv. Ali jedna fina prica bez pretjeranog nasilja, ubijanja, tajnjh agenata, SF scena i sta vise ne... Gledas...odmaras...ne znoje ti se dlanovi i uzivas u prelijepoj filmskoj muzici. Svakako za preporuciti sto seriju sto muziku! :)

  • 18.09.2017.

    serije više nisu šta su bile,,,,,,,,ova iz seinfelda nikako ne stari uvik ista

Komentiraj...
Vidi sve komentare