To je to što me zanima!

Maleni i zvijezde snimili dirljivu pjesmu i videospot 'I to sam ja'

Pjesmom počinje humanitarni projekt kojim udruga Ljubav na djelu prikuplja novac za uređenje Odjela hematologije i onkologije Klinike za dječje bolesti Zagreb Klaićeva
Vidi originalni članak

Mališani s Onkološkog odjela Klinike za dječje bolesti Zagreb snimili su dirljiv glazbeni spot sa zvijezdama hrvatske estrade. Sestre Husar, Jelena Radan, Luka Nižetić i Jacques Houdek s mališanima su snimili pjesmu i spot 'I to sam ja'. Pjesmom slave ljubav, vjeru i nadu u bolje sutra. Autorica skladbe je Suzana Paša, članica udruge Ljubav na djelu.

- Zahvalan sam ovoj izuzetnoj djeci što su mi dali priliku da im se pridružim u stvaranju jednog novog prijateljstva punog nade i života. Bilo je divno vidjeti kako su, iako neki od njih na teškim terapijama i kritičnim stadijima bolesti, iz punog srca pjevali i plesali, i nama velikima dali snagu i mnogo pozitivne energije - izjavio je Houdek.

Pjesmom počinje veliki humanitarni projekt kojim udruga Ljubav na djelu prikuplja sredstva za uređenje Odjela hematologije i onkologije u sklopu Klinike za dječje bolesti Zagreb Klaićeva, te poboljšanje uvjeta kako bi djeci oboljeloj od malignih bolesti i njihovim obiteljima omogućili dostojno liječenje i boravak u bolnici. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • user_96175 14.12.2011.

    jedini komentar je da sam bez komentara...djeca su sve na svijetu...žao mi je što su bolesna, ali trebalo bi ih se sjetiti češće i ne samo pred božić i za svoje promocije...

Komentiraj...
Vidi sve komentare