To je to što me zanima!

Maleni Maddox zaljubio se u starletu Kim Kardashian

Na svom Twitter profilu, Kim je objavila fotografije na kojima je u pozirala kupaćim kostimima. Kaže da su slike 'vruće', seksepilne i neretuširane
Vidi originalni članak

Kim je za Maddoxa (8) najljepša cura koju je ikad vidio. Sin Brad Pitta (46) i Angeline Jolie (34) očaran je starletom.
- On misli da je Kim najljepša cura na svijetu. Čim je vidi na televiziji počinje hihotati - rekao je prijatelj obitelji. Kim Kardashian (29) je na Twitter profilu objavila svoje vruće fotografije u bikiniju. Starleta je prije dva dana snimila kampanju za kupaće kostime Briana Lichtenberga.
- Slike su vruće, vruće, vruće! Još nisu ni retuširane - rekla je Kim. Starleta je obožavateljima pokazala četiri fotografije na kojima je u tigrastom badiću i tri slike na kojima je u seksi ljubičastom kupaćem kostimu na kojima joj se ocrtavaju bradavice. Kim kaže da je ono što se vidi na slikama super seksi.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • ja___zg 29.01.2010.

    o bože, kaj vi pišete... mali ima 8 godina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • zubicvila 29.01.2010.

    Hehe, samo nek se briše komentari. Novinaru pljuju kolko stignu i hoće, al kad se njima nešto kaže odmah briši! A ja samo napisala da mi ovaj članak dotične jači od onog ujutro u kojem Simpsonica prdi, hehe

  • zubicvila 29.01.2010.

    ova IVANA VODANOVIĆ stvarno ima glupe članke, ujutro pročitam kak je Simpsonica prdnula, sad ovo..... Nema joj kraja, svaka čast! I ja bi takav posao!

Komentiraj...
Vidi sve komentare