To je to što me zanima!

Malezijski kralj se razveo od misice: Sumnja u očinstvo sina

U svibnju su dobili sina Tengkua Ismaila Leona, bivši malezijski kralj sad nije siguran je li dijete zaista njegovo. Njegova bivša supruga hvali se da je ponosna što venama njenog sina teče malezijska krv
Vidi originalni članak

Bivša ruska misica Oksana Voevodina (26) krajem studenog prošle godine udala se za 24 godine starijeg, bivšeg malezijskog kralja Muhammada V od Kelantana (49) u Moskvi. Brak im nije potrajao ni godinu dana, a Muhamed se od nje razveo na islamskoj ceremoniji bez njezinog znanja. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U svibnju su dobili sina Tengkua Ismaila Leona, bivši malezijski kralj sad nije siguran je li dijete zaista njegovo. 

IMAJU I DIJETE Razveli se misica (26) i kralj Malezije (49) nakon 6 mjeseci

U međuvremenu, njegova sad već bivša supruga hvali se po društvenim mrežama da je ponosna što venama njezinog sina teče malezijska krv. 

- Pišem ovu objavu i ne mogu zadržati suze. Mislim da to nije ni potrebno jer su to suze sreće i zahvalnosti - napisala je Voevodina.

Nakon propalog braka Oksana je pridobila na društvenim mrežama još više pratitelja pa ih sad broji pola milijuna. Sve njih obećala je redovito obavještavati o napretku sina. 

Inače, Leon je prije dva dana napunio dva mjeseca.

- Nastavi rasti i budi sretan, moj mali svijete - rekla je bivša misica koja još uvijek ne priznaje da se razvela od bivšeg malezijskog kralja. 

- U Rusiji sam sa sinom. Nismo bili u Singapuru zbog potpisivanja razvoda. To je samo provokacija, nismo se razveli - rekla je Voevodina za tamošnje medije. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

VEZU S NJIM TREBA IZBJEGAVATI: Ovo je najsebičniji horoskopski znak

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 24.07.2019.

    ona je htjela biti samo kratko kraljica mlađa od njega. velika ljubav bila..

  • Shogun 24.07.2019.

    Baš su lijep par

  • kajzer/soze/80🇷🇸 24.07.2019.

    Definitivno je njegovo,jer ona je svoj cilj ispunila,takav joj źeludac hebali je milioni silni,presešće joj...a opet i neka,kad je naivko mislio,on takav lepotan sigurno se zaljubila😂kad je mogla ona ruskinja Borisa Bekera da izmuze za oral,i oplodi se posle da mu rodi dete,ne sumnjam da je i ova uradila ovome što je htela....

Komentiraj...
Vidi sve komentare