To je to što me zanima!

Mali jubilej remek djela: Rock and roll je 'propao' prije 25 god

Zvijezda filma 'Kako je propao rokenrol', Branko Đurić Đuro, bio je počasni gost 5. Starigrad Paklenica film festivala. Drago mu je što film prihvćaju i nove generacije
Vidi originalni članak

Film smo snimali u burno, ali i veselo vrijeme pa se puno toga više ni ne sjećam potpuno bistro. Drago mi je što je film postao kultni i što ga svaka nova generacija prihvaća kao svoj. To je nešto najbolje što se filmu može desiti, kaže Branko Đurić Đuro (52).

Zvijezda filma 'Kako je propao rokenrol' bio je počasni gost petog Starigrad Paklenica film festivala. Iako ga gledatelji više pamte po 'Top listi nadrealisti', u kojoj je s kolegama donekle predvidio raspad Jugoslavije i rat, glumac se ne smatra prorokom.

- Na neki nadrealističan način pokušavali smo pokazati do čega bi sve moglo doći ako nastavimo u smjeru u kojem je išlo tadašnje društvo - kaže Đuro. Osim njega, na prikazivanju filma 'Kako je propao rokenrol', koji ove godine slavi 25 godina od snimanja, bio je i Dušan Kojić Koja (53), frontmen legendarnog beogradskog benda Disciplina kičme.

- Film danas znaju sve bake i djedovi, to dovoljno govori o uspjehu - rekao je Koja. Poslije projekcije s bendom Trese.Lupa.Udara svirao je u kanjonu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • jožek2 05.08.2014.

    Za generaciju koja je živjela sa rock and rollom to su bila prekrasna vremana i normalno da sad s tugom i sjetom pogledaju taj vrlo dobar film i prisjete se svojih najljepših dana mladosti.

  • kung fu panda 05.08.2014.

    meni i dalje najdraži u Đurinim kućnim čarolijama

  • ella123xD 04.08.2014.

    sjeća li se iko ,,Crne Marije"?E,to su bile paše,a ne ovo danas ....A sa ,,Kako je propao RNR" stvarno je propao ..... R.I.P.

Komentiraj...
Vidi sve komentare