To je to što me zanima!

Malumu pogodili mobitelom na nastupu, a njegova urnebesna reakcija nasmijala je brojne...

U posljednje vrijeme se često ponavlja situacija da pjevače gađanju raznim stvarima tijekom nastupa, a posljednja žrtva je kolumbijski pjevač
Vidi originalni članak

Novi trend bacanja stvari na glazbenike tijekom koncerta se nastavlja. Kolumbijski pjevač Maluma (29) nastupao je u Texasu, u gradu San Antonio kada je netko prema pozornici bacio mobitel.

samo su prijatelji Pjevačica priznala da je imala aferu s Neymarom dok je bio u vezi: Svi znaju jer postoje fotke

Mobitel je okrznuo pjevača u trbuh, a iako ga nije u potpunosti udario, pjevač je na trenutak prestao pjevati. Njegova urnebesna reakcija ubrzo se proširila društvenim mrežama. 

@boxermayrarodriguez Fan hits Maluma . . . . . #maluma #malumaoficial #malumababy #malu #viral #viralvideo #viraltiktok #malumafans #colombia #sanantonio #sanantoniotx #sanantoniotexas #music #musicvideo #musica #latino #latinoamerica #news #chisme #fan #malumafans #videogonewrong #crazy #fans #latinos #tmz ##univision #telemundo #elgordoylaflaca #mysanantonio #sasuke #spurs #concert #artist #mad #artistatiktok #artista #fight #lgbtq #fyp #fypage #fypシ゚viral #foryou #foryourpage #tour #canciones ♬ original sound - Mayrarodgz

Maluma se pomaknuo na stranu, uočio je tko ga je pogodio i obratio mu se. Podigao je jedan prst i pokazao 'ne' s njim, a u isto je vrijeme izgledao razočarano. Ipak, nije mu previše smetalo pa je nastavio s pjesmom.

Kako su iz publike rekli za TMZ, smatraju da je osoba mobitel bacila jer je kratko prije toga Maluma uzeo mobitel jednog obožavatelja i fotografirao se pa je htjela postići isto to.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • xOOx 25.09.2023.

    platis nemalu kart da bi gadjao tog pjecaca kojem si upravo dao pare hahah u rangu nasih beckih djecaka u grckoj

  • Nickkobalt_X 25.09.2023.

    koji je sad ovaj....

Komentiraj...
Vidi sve komentare