To je to što me zanima!

Mama Honey Boo Boo: Dnevno sam trošila 16.000 kn na drogu

Zbog ovisnosti i potrebe za novcem Shannon je prodala obiteljsku kuću. Uz nju je u emisiji bila i kćer Lauryn koja je progovorila kako je morala zaštititi mlađu sestru i svoju kćer od majke
Vidi originalni članak

June Shannon (40) proslavila se u reality showu 'Toddlers & Tiaras' kao majka djevojčice Honey Boo Boo. Nedavno je gostovala u emisiji američke televizije WE gdje je progovorila o svojoj ovisnosti.

POGLEDAJTE VIDEO: Tijana Ajfon uhićena zbog prostitucije i droge

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Trošili smo 16.000 kuna dnevno na drogu, ako ne i više - rekla je June.

Zbog ovisnosti i potrebe za novcem Shannon je prodala obiteljsku kuću. Uz nju je u emisiji bila i kćer Lauryn koja je progovorila kako je morala zaštititi mlađu sestru i svoju kćer od majke.

- Moraš me razumjeti, ne mogu dopustiti da su Ella i Alana blizu toga - priznala je Lauryn. June je rekla kako je sada bolje i da se pokušava očistiti od konzumacije droge. 

Alana je dobila show Honey Boo Boo koji je pratio njezin život. Prikazivao se dvije godine, ali su ga otkazali kad se govorilo da njena majka June hoda sa seksualnim prijestupnikom. June to negirala, ali je kasnije priznala da je bila s tim muškarcem u kontaktu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare