To je to što me zanima!

Mama izvan sebe: 'Moja Elena nije djevojka Marije Šerifović'

O toj priči već nekoliko dana bruji cijeli Beograd, a Kurir je u četvrtak otkrio identitet navodne ljubavnice poznate pjevačice. Blic je pokušao kontaktirati obje strane, a javila se samo Elenina obitelj
Vidi originalni članak

Srpski mediji jučer su se raspisali o aferi Marije Šerifović (31) sa snahom jednog od najbogatijih Srba. Kurir piše kako je akterica priče o kojoj je brujao cijeli Beograd Elena (45), supruga Jugoslava Karića (36), a iste novine pišu kako su u posjedu fotografija koje svjedoče navodnu lezbijsku aferu.

Nakon što je priča puštena u javnost, Blic je pokušao kontaktirati obje strane, a na poziv je odgovorila majka dizajnerice Elene Karić, Verica Rakočević.

- Pa to su čiste gluposti - nasmijala se pa telefonsku slušalicu poslijedila suprugu Veljku Kuzmančeviću.

- Vjerujete da bih ja kao očuh prvi znao što mi kćerka radi. Šalu na stranu, ali ovo je čista glupost. Ja znam da su Elena i Marija prijateljice, ali ova priča već prevršava svaku mjeru. Elena je ozbiljna obiteljska žena, ona ima troje djece i ovo joj zaista ne treba. Ne razumijem potrebu da ljudi pišu ovakve stvari - rekao je Veljko.

Elena Karić je već više od deset godina u braku s Jugoslavom, sinom Dragomira Karića.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • katarina j. 04.11.2016.

    jel ima koja bogata srpkinja da nije usvojila propali holivudski trend plastične "patka- michael jackson nos" face ? nek mi netko kaže ak zna koju ...

  • Opaka Salpa 04.11.2016.

    Ove srbijanke imaju sve istog plastičnog kirurga, sve iste

  • kurdika 04.11.2016.

    Pa ova Marija je i kao Mario ružna do bola .

Komentiraj...
Vidi sve komentare