To je to što me zanima!

Mama Renate Sopek ljutita pa se zaključala u teretanu

Ružica Sopek sada od Cibone traži pismenu izjavu da polaznici teretane mogu koristiti sve ulaze. Spremna je poduzeti i drastične mjere
Vidi originalni članak

Ružica Sopek, majka fitness trenerice i voditeljice Renate Sopek, bijesna je na ponašanje odgovornih u KK Ciboni koji su im onemogućili ulazak u njihove prostorije. Mama se odlučila i na drastičnije mjere pa je najavila i moguće spavanje u prostorijama njihova fitness kluba u Ciboni. Ne namjerava otići dok ne dobije pismenu izjavu kojim se ulazom u Cibonu mogu koristiti voditelji i polaznici njihove teretane. Renata Sopek tužila je zagrebački klub Cibonu zbog neodržavanja prostora u kojem su se nalazili njezin kozmetički salon, dvorana za aerobik, sauna i teretana. Tražila je naknadu štete i troškova od kluba koji se prema ugovoru o zakupu trebao brinuti za poslovni prostor. Istakla je da je u tri godine, koliko ima tvrtku Linija Sport d.o.o, utrošila 250.000 kuna. Prije mjesec dana Renati i njezinoj majci odgovorni iz Cibone zavarili su vrata kroz koja su ulazili u teretanu, a u subotu im je onemogućen ulazak i kroz glavni ulaz u Cibonu, prenosi Jutarnji list. Ružica kaže da je u ponedjeljak morala razvaliti ulaz i ostati u teretani do kasno navečer, a u utorak je stigla prije 6 sati ujutro i opet zatekla zavarena vrata.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • s_korpia 09.06.2009.

    >s_korpia,da bi bio fitness trener moras imat nekakvo određeno znanje a ne talenat kao npr pjevac,znaci ja nemam medicinski fakultet ali ja sam ambiciozna i voim medicinu,imam para i zelim biti neurokirurg!< opera ona nece nikoga ugroziti...ak ti se ne vjezba s njom ...mozes kod drugog...to nije isto..i njoj je to netko pokazao..nije jos palo u glavu..trudila se...a o doktorima necemo jer njih mulavih ima... a zavrsili fakultet...tak da ..Renata ako krivo vjezba nece ubiti covjeka!!!!!!

  • opera 27.05.2009.

    s_korpia,da bi bio fitness trener moras imat nekakvo određeno znanje a ne talenat kao npr pjevac,znaci ja nemam medicinski fakultet ali ja sam ambiciozna i voim medicinu,imam para i zelim biti neurokirurg!

  • bays 27.05.2009.

    neka je ona sponzoruša, drolja i ne znam šta, ali potpisani ugovor se mora ispoštovati. ako je cibona prema ugovoru dužna održavati prostor, onda sopekica i mama imaju pravo

Komentiraj...
Vidi sve komentare