To je to što me zanima!

Mama 'Savršenog' bira buduću snahu: Cure kuhale da je osvoje

Pred Goranom Jurenecom je najteža odluka jer mora između tri kandidatkinje odabrati onu kojoj će postaviti pitanje: 'Uzimaš li ovu ružu?', a ruža je samo jedna...
Vidi originalni članak

Sve je do sada vodilo najtežem zadatku, a večeras je 'Gospodin Savršeni' došao do kraja svoje ljubavne avanture.  Pred Goranom Jurenecom (39) je najteža odluka i između tri ljepotice odabrati onu kojoj će postaviti pitanje: 'Uzimaš li ovu ružu?', a ruža je samo jedna...

Na prošloj c ceremoniji ruža Goran je imao samo tri ruže koje je odlučio dati Aleksandri, Ivi i Hani pa je show završio za Klaru Perko (32) i Anezi Nezirović (32).

- Opet je prva ruža bila moja i nadam se da će i ona posljednja biti moja - kazala je zaljubljena manekenka Aleks. Aleksandra i Hana su opet napravile najveću dramu pa nisu prestale s međusobnim podbadanjem i svađom.

U ovom teškom trenutku možda mu samo jedna osoba može pomoći - njegova najveća podrška, majka Nada.

Na druženje s mamom ići će Aleksandra Mitrović (24), Hana Rodić (21) i Iva Runjanin (29), koje će dati sve od sebe kako bi se joj se svidjele, ponajprije kao buduće snahe koje zaslužuju ljubav njezina sina jedinca, kad joj već nisu mogle oduzeti titulu najbolje kuharice u obitelji.

Koja djevojka je njegova odabranica i hoće li se Goran osloniti na svoju intuiciju, ne propustite pogledati večeras u 21 sat na RTL-u u showu 'Gospodin Savršeni'.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Što vam kaže horoskop: Zbog čega bi vam se mogla raspasti veza s partnerom?

Idi na 24sata

Komentari 63

  • liliana 20.12.2018.

    A ona Vanesa se pravi važna sa svojim komentarima.Kao da je neka moralna vertikala.Ako on sluša Vanesu i mamu za izbor cure ta će izgledat koma.

  • 19.12.2018.

    Maknite to sa televizije ne gledljivo je

  • 19.12.2018.

    O jea

Komentiraj...
Vidi sve komentare