To je to što me zanima!

Mama Željka i kći Maja 'furaju' iste crne naušnice sa šiljkom

Ogresta i Merlić u svemu podupiru najstariju kćer Maju, koja je na Cro-a-Porteru iznenadila mračnom kolekcijom. Svjesna je da se kolekcija neće svima svidjeti
Vidi originalni članak

Maja je jako kreativna. Studentica je 3. godine arhitekture i sad se počela baviti modom. Dok su stvarale kolekciju, stalno je pitala Merlu i mene sviđa li nam se, kaže Željka Ogresta, čija je najstarija kći debitirala na HTC Cro-a-Porteru. Maja Merlić (21) u apokaliptičnoj kolekciji koju je napravila s Andrejom Bistričić zaslužna je za printeve nastale iz njezinih polaroida te torbe i remenje.

- Maja je hrabra i otkačena. Što kaže Željka, kažem i ja. Dobar sam suprug - našalio se Dubravko Merlić. Dodao je kako je svestrana Maja završila glazbenu školu, smjer klavir. Osim kolekcijom, Maja je na reviji iznenadila i osebujnim stylingom. Pola glave joj je izbrijano. Sa 17 godina bila je ćelava.

Maja ne smatra kako je to nešto neobično.

- Ima svoj stil i meni se sviđa. Svoja je, a to se vidjelo i u kolekciji - zaključuje Željka.

Maja na postdiplomski studij namjerava u inozemstvo. Ima potporu majke i oca koji smatraju kako je to nužno kad je riječ o kreativnim fakultetima.    

Prije nekoliko dana na koncertu Tereze Kesovije, Gabi Novak i Radojke Šverko u 'Lisinskom' Željka Ogresta nosila je upečatljive crne naušnice sa šiljkom, kakve je na reviji imala i njezina kći Maja. Napravili su ih njezine kolege s arhitekture.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Zmayo 26.10.2011.

    u svemu toj priči je samo to dobro što je mala simpa i slatka..sve ostalo je koma. i valjda mala neće biti na roditelje..

  • teodora 25.10.2011.

    xxx

  • kostobolja 25.10.2011.

    mislila sam da je Dubravko kompetentniji u odgoju djece, jer njegove procjene na S.T . djelovale su mi racionalne i normalne ,ali kad mu vidim kćer.....ovdje vrijedi narodna poslovica .. u postolara najgore cipele

Komentiraj...
Vidi sve komentare