To je to što me zanima!

Mama zna najbolje, a Alojzova odobrava njegov izbor djevojke

Alojzova majka ispričala je kako se ne želi miješati u sinov odabir partnerice. Rekla je kako njemu i Moniki može biti samo podrška te je otkrila da se Alojz nakon showa promijenio
Vidi originalni članak

Zavodnik s zagorskih brega, Alojz Kanceljak (31) nedavno se pohvalio novom djevojkom Monikom Peček (18). Počeli su javno izmjenjivati ljubavne poruke na društvenim mrežama, a i njegova odabranica objavila je zajedničku fotografiju na društvenoj mreži. Kako soboslikar iz Tuheljskih Toplica njeguje poseban odnos s majkom Šteficom, ona je za RTL otkrila što misli o novonastaloj situaciji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- To je sve njihovo, ja se slažem koga god odabere, to je njegov izbor - rekla je Alojzova majka.

Kada je Lojzek u showu 'Ljubav je na selu' odabrao krojačicu Snježanu Strugar (23), Štefica nije krila svoje oduševljenje. Iako su zaruke propale, majka nikome ništa ne zamjera. Najveća želja joj je da dobije unuče.

- Ja im samo mogu biti podrška - komentirala je novu Lojzekovu odabranicu i nadodala kako 'nema ništa protiv'.

Osim toga, otkrila je kako je prepoznaju na ulici. Rasplet nakon showa joj godi, a rekla je kako je njezin sin sada potpuno drugačija osoba.

- Komunikativniji je i ima drugačiji pogled na život - tvrdi majka, a Alojz je otkrio kako ima zbog showa ima mnogo obožavateljica. Soboslikar kaže da Monika nije nimalo ljubomorna jer zna da je on sada javna osoba.

NE PROPUSTITE

Nova epizoda najgledanijeg online talent showa u regiji - svaki četvrtak u 12:00

 

 

Idi na 24sata

Komentari 114

  • --- DAVOR --- 02.12.2016.

    o Lojzeku i sličnima se vidi prava moć televizije, dovoljno je da si par dana viđen i odmah si faca i nije bitno kako izgledaš i kolko para imaš Po izgledu 99% žena nebi se zagledalo u njega a kad tome dodaš da je "obični" maler još manje bi im bio interesantan. Tužno je što žene tako rezoniraju makar u Lojzekovom slučaju cure ni nisu neka premija koje se pale makar možda ima i pametnih i atraktivnih za koje ne znamo.

  • nec.1996 02.12.2016.

    lik je noturno ljubomoran mala je mozda pogledala drugog i za njega je to gotova prica,kod njega nece niti jedna ,trebala bi mu ona anja ,ta bi ga stavila uza zid ,i nebi niti pisnuo,,

  • Magdalena777_1 02.12.2016.

    Umislio da ih može mijenjati kad hoće, a ove se kao i on zaželile da ih se pokaže na TV i spomene ,,, i da će mu ovo što je bio na TV trajati..... zažalit će on još za Snježom....a ovo dijete od 18 će ga brzo otkačiti....

Komentiraj...
Vidi sve komentare