To je to što me zanima!

Mamićeva bivša: Imala sam koronu. Majka mi užasno puno nedostaje, to mi je rak-rana...

Užasno puno, užasno puno... Da, ima trenutaka kad bih ju pitala za savjet, kad bih prokomentirala nešto s njom, pitala je kako bi ona ovo ili ono, ispričala je Vanja
Vidi originalni članak

Bivša supruga Zorana Mamića (49), poduzetnica Vanja Horvat (46), preboljela je korona virus pa je u intervjuu za IN magazin progovorila o tome.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Imali smo i moj Mladen i ja... Ja sam tri dana mirovala, a već četvrti nisam, jer sam kuhala, spremala, radila. Ja sam nekako pozitivna uvijek i ne dam se pod tu psihozu od drugih. U svemu što se desi nekako pokušam naći nešto lijepo - rekla je za IN magazin.

Prije godinu dana se zaručila za poduzetnika Mladena Vebera. A evo što kaže o braku s njim.

- Nama je lijepo ovako kako je, zezamo se na tu temu vrlo često. U nekom tom smjeru možda i završimo danas-sutra, ali nije nam to prioritet. Evo sad je Valentinovo, mi smo generacija koja to ne slavi, ili ti je Valentinovo svaki dan ili ti nije nikad - poručila je. 

Njezin brat Hrvoje Horvat (43) novi je izbornik hrvatske rukometne reprezentacije,

VANJA HORVAT Mamićeva bivša: 'Dominantna sam, ali suprug me podržava...'

- On ima iza sebe jako puno znanja, jako puno utakmica. Gdje god da je došao, u bilo koji klub, uvijek je napravio veliki uspjeh, već je tri godine s reprezentacijom, zna dečke, poznaje ekipu - ističe. 

Njezina majka Dunja preminula je prošle godine nakon duge bolesti. Kaže da joj puno nedostaje.

- Užasno puno, užasno puno... Da, ima trenutaka kad bih ju pitala za savjet, kad bih prokomentirala nešto s njom, pitala je kako bi ona ovo ili ono. To mi je još uvijek rak-rana - priznala je.

Vanja je s Mamićem u braku bila 17 godina, a zajedno imaju dvoje djece: sina Brunu i kćer Ninu. Posebna blagost u njezinu životu je i unučica Vita:

- Sad ima dvije i pol godine, interesantna je, priča, melje, hoće kuhati, sve bi probala, ali što je najbolje, nevjerojatno je, dijete od jutra do mraka s osmijehom na licu. Jako je vedra duha, što je genijalno - zaključila je.

Prijavi se na Videostar, postani TikTok zvijezda i osvoji nagrade vrijedne 130.000 kuna! 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • nervozni poštar 12.02.2021.

    Hvala Mislave sto si nam prenio ovu vaznu temu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare