To je to što me zanima!

Mamićeva snaha Tia: 'Gasimo proizvodnju, hvala na svemu'

Tia i njena suradnica su se požalile na nedostatak sastojaka te da nisu uspjele naći dovoljno kvalitetnu zamjenu određenih sirovina pa su na kraju bile primorane na ovaj potez
Vidi originalni članak

Snaha Zdravka Mamića, Tia Mamić i njena prijateljica Lada Mitrašinović objavile su da obustavljaju proizvodnju svojih kozmetičkih proizvoda 'Bela Glow'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Dragi naši, želimo vas obavijestiti da smo nakon ove ljetne sezone (ili do isteka zaliha), primorane obustaviti proizvodnju naših Bela Glow proizvoda zbog političko-ekonomske situacije koja je pogodila cijeli svijet pa tako i nas - objavile su na službenom profilu.

- Nažalost, na takvu smo se odluku odlučile zbog nemogućnosti nabave kvalitetnih sastojaka i povećanja cijena sirovina koje koristimo u našoj proizvodnji. Iako smo pokušavale pronaći kvalitetnu zamjenu za određene sirovine, to nije bilo moguće. Htjele smo zadržati našu kvalitetu od početka, no zbog trenutnih okolnosti, to ne bi bilo lako - objasnile su.

- I prijateljice mogu imati uspješnu suradnju - zaključile su na kraju.

LUKSUZNI PARTY Olivera slavila roćkas u hotelu gdje su nogometaši: Pjevala s Drmićem, piće teklo u potocima

Podsjećamo, pjevačica Lana Jurčević je u vrijeme kada su Tia i Lada pokrenule svoj brend kritizirala sve koji su počeli kopirati njen proizvod i brend 'Beah Babe'. 

- Svi odjednom pokreću kozmetičke brendove, od poštara do knjigovotkinje i svi od reda imaju shimmer oil, shimmer sprej i svi od reda se zovu ili beach ili glow - napisala je i dodala kako je to postalo bolje od dezinficijensa. 

Iako nije izravno napisala na koga je mislila u svom statusu, njena objava referirala se i na kozmetički brend 'Bela Glow'.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • simonairena 31.05.2022.

    jel to netko i kupovao?

  • Blue Star 31.05.2022.

    Pšenica iz Ukrajine problem 🤓

  • BabaYaga 31.05.2022.

    A možda su klijentice mislile da će s tim pomadama izgledati sjajne kao one na fotošopiranim fotkicama 😅

Komentiraj...
Vidi sve komentare