To je to što me zanima!

Mančić: Zavodim policajce da se spasim od kazni i često pali

To nije ništa loše, moj Sima je siguran u mene, tako da on ne pada na sitne fore, objasnila je bivša loto djevojka da njezinom zaručniku ne smeta flert s policajcima
Vidi originalni članak

Kad znam da sam kriva, kažem: 'Jao Bože, kako ste vi zgodni, kako vam divno stoji uniforma', ispričala je voditeljica Suzana Mančić (61) za srpski Blic. Bivša loto djevojka kaže da flertuje s policajcima kako bi izbjegla plaćanje kazni za prekršaje u prometu. 

PUNA JE ELANA Mančić je bila na orošavanju vagine, a sada ide na klistir

- To uglavnom pali, moram se tako izvlačiti, što ću. Volim im podizati samopouzdanje. Njima uljepša dan, čak i kad nisam kriva - rekla je Mančić. Ističe kako njezinom zaručniku grčkom bankaru Simeonu Ocomokosu ne smeta njezin način spašavanja od policijskih kazni. 

UKRAJINCI ŽELE 'PIKANTERIJE' Kućni pornići Suzane Mančić u skandaloznom dokumentarcu?

- To nije ništa loše, moj Sima je siguran u mene, tako da on ne pada na sitne fore - objasnila je Mančić. Dodala je da iako radi neke prometne prekršaje, nikada ne pije dok vozi. 

SASVIM ISKRENO Ona prkosi godinama: Mančić (61) otkrila tajnu svog izgleda

- Kada je alkohol u pitanju, protiv sam da se sjeda za volan zato što je opasno. Nije pijem žestoka pića, ali volim popiti vino i u tom slučaju idem onda taksijem - ispričala je voditeljica. Otkrila je i kako se ona bori s vrućinama. 

- Hladan tuš. Ljeti uopće ne moram uključivati bojler - rekla je Mančić. Istaknula je i kako njezin zaručnik ne ide s njom pod tuš jer u njezinim godinama to radiš sam. Voditeljica je otkrila kako planira ići na odmor u Grčku s društvom, a 'odrekla' se i bikinija te će nositi jednodijelni kupaći kostim. 

DIJELI SAVJETE Suzana Mančić: 'Psihijatar je najbolje što si možete priuštiti'

 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • serpentine 07.06.2018.

    Kak da ne babac

  • Intimidator 07.06.2018.

    Ti jedino možeš impotentne dedice zavoditi.

  • Bezobraznik 07.06.2018.

    Brišete komentare, iako nikoga ne vrijeđaju?! Živjela demokracija!

Komentiraj...
Vidi sve komentare