To je to što me zanima!

Mandarina plače i očajava u 'Farmi': Uvijek ostanem sama

Dođe mi teško jer mi je žao da me većina farmera nekad ne pozove na nešto. Ne bih sada nikoga izdvajala, ali uvijek nekako ostanem sama, ostanem u sjeni. Trudim se da skrenem misli s toga, kaže Kristina
Vidi originalni članak

Premda su novi farmeri već nekoliko dana na farmi, čini se kako se i dalje ne uspijevaju uklopiti među već oformljenu ekipu, a novo okruženje najteže pada farmerici Kristini Penavi Mandarini (22). Kako kaže, najmlađa je na farmi i upravo tu vidi problem zašto se nije najbolje uspjela uklopiti.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Dođe mi teško jer mi je žao da me većina farmera nekad ne pozove na nešto. Ne bih sada nikoga izdvajala, ali uvijek nekako ostanem sama, ostanem u sjeni. Trudim se da skrenem misli s toga - kazala je Kristina.

Ranije je i zaplakala zbog toga pred svima pa su je farmeri tješili da će brinuti o njoj kao o mlađoj sestri. 

Tenzije među farmerima ne jenjavaju, a kako tvrde, osjete to i životinje.

- Što se životinja tiče, mislim da uopće nije šala, dobili smo šest novih ljudi i svaka nova energija u štali prouzrokuje drugačije ponašanje životinje što je apsolutno normalno - komentirala je Maja te potom otišla do gazde i rekla mu da se trebaju rasporediti tako da uvijek isti farmeri brinu o istim životinjama. Juka pak, i dalje ne odustaje od rasprava tko unosi nemir na farmu.

- Najviše su igrali na moju emociju jer su znali da Marina ostavlja meni gazdinstvo i pokušali su izvući bijes iz mene - zaključio je te dodao kako se ipak njegov odnos s gazdom poboljšao, no i da to i dalje ne znači da je siguran od dvoboja. 

- Možda je njega pogodilo to što sam ja rekao da premalo radi, međutim ja sam čovjek koji ne voli držati u sebi, volim reći što me smeta. U konačnici je najbitnije da se zadaci izvrše - izjavio je.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S KRISTINOM MANDARINOM:

Hoće li gazda promijeniti svoju odluku o prvom duelistu te tko će postati drugi duelist, a tko će osvojiti imunitet, gledatelji će doznati u večerašnjoj emisiji showa 'Farma More i Maslina'.

Ostalo je još malo do kraja prijava: Prijavi se na Rap Camp i osvoji nagradu u vrijednosti 150.000 kuna!

Idi na 24sata

Komentari 47

  • ljacko 23.10.2020.

    Ni side ne pomazu

  • Queen2 21.10.2020.

    Čekaj maloooo!!! Pa jei to ona uopće eee ne lići kao na slikama što objavljuje???

  • Cirenac 21.10.2020.

    Neka cmizdri manje će piškiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare