To je to što me zanima!

Mandarina, jesi to ti? Skinula šminku i zakopčala se 'do grla'

Prepoznatljive duge kose u pletenicama, umjetnih trepavica i geliranih noktiju... Kristina je sada odlučila pokazati kako izgleda kada sve 'poskida' sa sebe, a opet zakopča se do grla...
Vidi originalni članak

Kristina Penava (21), poznatija kao Kristina Mandarina, naglo je postala popularna nakon što su je zapazili kako uz zagrebačku cestu prodaje mandarine na štandu. Nakon mandarina prebacila se na jagode i ostalo sezonsko voće, a za sebe tvrdi i da je najbolji prodavač 2019. godine.

POGLEDAJTE VIDEO: 'Mandarina sada prodaje jagode'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prepoznatljive duge kose u pletenicama, umjetnih trepavica i geliranih noktiju... Kristina je sada odlučila pokazati kako izgleda kada sve 'poskida' sa sebe. 

Doduše, i zakopča se gotovo do grla. Fotografijom bez šminke iznenadila je brojne obožavatelje koji nisu očekivali drugačije izdanje popularne prodavačice. 

Kristina se inače voli počastiti luksuznim krpicama, što se vidi i po brendovima koje nosi na svojim fotografijama. 

BILA JE NA VEČERI Mandarina se hvali brendiranim rukavicama: Nosila ih u izlazak

- I sve je to od mandarina? - upitao ju je jedan od njezinih pratitelja, no nije odgovorila. Osim skupocjene odjeće i obuće, Kristina voli trošiti i na sitne prepravke. Jednom je prilikom priznala kako je išla na korekciju usana, odnosno povećala ih je hijaluronskom kiselinom. Bezbolnim tretmanom za 15-30 minuta, dobila je volumen usnica kakav je priželjkivala. Povećala je i grudi, a fanovi hvale njezinu iskrenost kada je u pitanju izgled. 

POGLEDAJTE NOVI SHOW 'DESERTI OD OKA': Dean Kotiga napravio čokoladne lizalice!

Idi na 24sata

Komentari 74

  • Frančeska 24.05.2020.

    Meni su od usana čak gore obrve

  • e 24.05.2020.

    Pogledajte sliku od onog crvenog maga ili kako se vec predstavlja,Boris Dominikovic,znaci lice isto...kao blizanci Hahahhaa

  • 24.05.2020.

    Iskreno bolje izgleda bez sminke

Komentiraj...
Vidi sve komentare