To je to što me zanima!

Mandarina: 'Volim prati aute u vrućim hlačicama, zabavno je'

SAMO POZITIVNA ISKUSTVA Iako se svakodnevno susreće s raznim komentarima na Instagramu i muškarcima na štandovima, Kristina tvrdi da je nitko ne napada. Sve što radi, radi svojevoljno
Vidi originalni članak

Nije mi nimalo naporno prati automobile i baš se vidim u toj ulozi, kaže nam prodavačica mandarina Kristina Penava (20). Osim što radi na štandu, Kristina se pohvalila da pere automobile, i to ne bilo kakve, nego one koji vrijede milijune kuna. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zabavno joj je, kaže, prskati i glancati skupocjene “mašine”. Za nedavno pranje automobila odjenula je kratke, vruće hlačice, koje su joj više otkrile nego pokrile stražnjicu, crveni top, koji sliči kupaćem kostimu, te visoke crvene čizme. 


- Puno mi je lakše prati automobile u kratkim hlačicama i nekoj majici. U tome se najbolje osjećam - rekla nam je Kristina.

Dodala je da nije imala neugodnih iskustava s muškarcima.


- Ima svakakvih situacija, pozitivnih naravno, ali nikad onih napadnih ili na bilo koji način uvredljivih. Što se tiče poruka, iskreno, to ni ne gledam - kaže.

Budući da nema negativnih iskustava s muškarcima, čini se da joj godi kad joj muškarci ližu poprsje nakon što je oprala skupe automobile, kako se vidi na fotografiji koja je “procurila” nakon vrućega glancanja.

Ipak, Kristina već dulje ima dečka, kojega skriva od očiju javnosti, ali redovito napominje kako je njezino srce zauzeto. S njim se “brčkala” u jacuzziju na Dan zaljubljenih, kad je provokativnim fotografijama na društvenim mrežama mamila komentare pratitelja. 


- Valentinovo sam provela sa svojim dragim. Bilo nam je prelijepo nekoliko sati odmoriti se od svega - rekla je Kristina.

NOVI POSAO? Mandarina pere milijunske aute pa se hvali: 'Volim ove zvijeri'

Istaknula je kako na štandu provodi devet sati dnevno, a najavila je da će glumiti u nekoliko glazbenih spotova...

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 152

  • crna žena 19.02.2020.

    Tko će sad prodavati mandarine sljedeću sezonu?

  • Amg 19.02.2020.

    dakle, ne bi joj dao da mi pere auto nikada. pa nije to mandarina da tako pereš. p...da ti materina! a dečki koji razmišljaju da je 150 puno, gleajte to s vedrije strane. pogled na facu i duže ćete trajati ;)

  • Cirenac 19.02.2020.

    Usput bi mogla i nešto drugo oprati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare