To je to što me zanima!

Mandić dobio diplomu: 'Hvala svima koji su vjerovali u mene'

Mario Mandić iz treće sezone 'Života na vagi' završio je Fitnes učilište i dobio međunarodno priznatu diplomu za fitnes instruktora. Na njegovoj promociji bile su i kolegice iz showa Nina Martina i Josipa Lopac
Vidi originalni članak

Napokon je došao taj dan - moja promocija, pohvalio se Mario Mandić (26), natjecatelj treće sezone showa 'Život na vagi'. Naime, Mario je službeno postao fitness trener.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nisam još uvijek svjestan svega, ali znam da sam presretan zbog postignutog uspjeha. Ovo je prvi, formalni korak ka mom cilju. Završio sam Fitnes učilište i dobio međunarodno priznatu diplomu za fitnes instruktora. Veselim se još više raditi na sebi i usavršavati svoje znanje i vještine kako bih postao najbolji - napisao je Mario na društvenim mrežama. 

Na njegovoj promociji bile su kolege iz spomenutog showa Nina Martina Korbar (27) i Josipa Lopac (26), koje su također ostvarile zadivljujuću transformaciju. 

- Hvala svima koji su mi vjetar u leđa, koji vjeruju u mene i koji su isto razlog što sam danas ovdje. Svim postojećim i novim klijentima otvarat ću put nove i snažne promjene. Zahvalan sam i sretan što sam iskoristio priliku i gradim svoje bolje danas i sutra - zaključio je Mario.

Brojni pratitelji čestitali su Mariju na njegovom dosadašnjem uspjehu. Mandić je pri ulasku u show imao 165 kilograma, a sad je na otprilike 110. 

VELIKA TRANSFORMACIJA Danijela iz 'Života na vagi' u haljini: Godinama sam čekala...

- Nemojte trenirati zato jer mrzite svoje tijelo nego zato jer ga volite - rekao je Mario jednom prilikom. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 24

  • PametUGlavu 05.02.2020.

    Super mu stoje hlače!! Baš se "skockao"

  • 04.02.2020.

    Ima pola godine bio hodajuća bačva i sad mi je on tu neki instruktor, životni vođa, motivator. Čuda i urnebesi. A ova Nina Martina od tolikog pustog treninga i kvalitetne prehrane ne može doć na kilažu koju bi "trebala" imati.

  • Valente7 04.02.2020.

    Danas svaka šuša koja dva puta uđe u teretanu je fitnes trener i savjetnik za prehranu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare